Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz volt vagy hazugság?
"Szeretem, ahogy beszélsz. Szeretem, ahogy nevetsz. Szeretem, ahogy mozogsz. Minden egyes porcikád szeretem. Szeretem, ahogy felsóhajtasz, szeretlek mikor rossz kedved, mikor mindenkivel szívózol. Ott szeretnék lenni veled, mikor bánatos vagy, hogy legyen kinél vigasztalódnod. Szeretném, ha a bánatod a vállamon sírnád ki. Szeretlek mert melletted önmagam lehetek és mert csodás vagy."
Ez kaptam tőle júniusban. Akkor olyan 10hónapja voltunk együtt.
Most szakított velem. Mert már nem szerelmes.
Hogy változhat valami ennyire?
OFF
Hú, egy huszonévestől ez nagyon nyálas.
nagyon szerettem volna tudni az egyéb okokat is, de ezt nem volt hajlandó elárulni...
így csak annyit tudok, hogy már csak barátságot táplál irántam, viszont fontos vagyok neki és ezért szeretné tartani a kapcsolatot...
amiben biztos vagyok, hogy túl terveztem magam, legközelebb vissza kell fognom, csak mikor ilyen szavakat több százat kaptam, úgy véltem, talán komoly ez a kapcsolat és tart valamerre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!