Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kevés szex párkapcsolatban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kevés szex párkapcsolatban?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A problémám az lenne, hogy a barátom (26/F) mostanában kevésszer szeretne lefeküdni velem (23/N). Alig tudom rávenni, most is 10 napja volt szex. Egyszerűen nem kívánja annyiszor, mint én, de azért eddig jobb volt a helyzet.😅 Ti jártatok már így? Mi segített visszalendíteni a régi kerékvágásba?

2023. febr. 5. 17:31
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk nem az van hogy nem akarna a barátom, mert nagyon is akarna, de nem működik mindig a dolog. Szervi baja van, gyógyszert is felírtak rá neki, de ha rendszeresen szedi attól meg rosszul lesz. Így csak néha szedi és előre meg kell beszélnünk, hogy mikor fogunk szexelni. Sok a kihagyás, havi 1-2 szex van általában (de orál az van többször is). Emiatt én sem nagyon kívánom már. Úgy megyek bele hogy lehet össze se jön, volt már ilyen, hogy a közepén kellett abbahagyni, nekem meg totál elment a kedvem. Nem nagyon tudunk mit tenni, elmehet még ezerféle vizsgálatra de ennyi. Mindegy igazából megszoktam... Pedig én korábban kb kétnaponta akartam szexelni nagyon magas volt a libidóm, de már masztizni sem szoktam, néha ez a havi kettő is sok nekem, valahogy elment a kedvem... Pedig amikor megy a szex az nagyon nagyon jó és intenzív.
2023. febr. 9. 08:35
 52/58 anonim ***** válasza:
33%

51. Növényi, vitaminos megoldás esetleg?

A gyógyszer nem minden esetben használ. Nekem is írtak fel olyan dologra, amivel kapcsolatban pont az ellenkezője történt..

2023. febr. 9. 08:36
 53/58 anonim ***** válasza:

49.

Egy kislányunk van.

Nem játszotta meg az elején.

Sőt...ha ritkán összejön mostanában a dolog és hagyja magát kényeztetni, akkor nagyon élvezi..

Viszont utána megint, mint ha elvágták volna.

2023. febr. 9. 08:42
 54/58 anonim ***** válasza:
100%

51.

Sajnálom nagyon.

Gondolom belefáradtál az egészbe, és nincsen már ami felrázna, felizgatna, mert mindig ugyan azt és azt kell tenned.

Nyilvánosan nem is tudom mit lehetne neked tanácsolni.

Amikor masztizol, próbálj meg olyan dolgot magad elé képzelni, ami felizgat, vagy amire vágysz, engedd el a fantáziádat és kapcsold ki a tabukat.

Sajnos egy elszürkült kapcsolatnál muszáj valamit tenni.

2023. febr. 9. 08:47
 55/58 anonim ***** válasza:
100%

#52 Lehet ez is megoldás igen. Meg amikor éppen jól étkezik meg többet mozog akkor jobban áll neki.

#54 Az a helyzet hogy amúgy minden nagyon jó a kapcsolatban, csak ez ami problémás, tehát pl szakítás nem jöhet szóba, csak mégis jó lenne, ha működne ez is. Jókat masztiztam régen fantáziára :D De mostanában kb az elmúlt egy évben nem szeretem még azt se csinálni

2023. febr. 9. 08:54
 56/58 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is komolyabb hormonális gondok vannak, aztán fél évig én is azt hallgattam, hogy nem szeret meg mást kiván keressek mást, úgyis találok jobbat...Aztán kiderült, hogy elég összetett a probléma, minden értéke extra rossz volt. Még jó, hogy hallgattam a józan eszemre, meg amúgy sem befolyásol más véleménye. Tudom, hogy imád, neki ugyanolyan rossz. Mivel komolyabb betegség van a háttérben, most éppen nem az izgat, hogy van e szex vagy nincs (azért heti 1 van kb) hanem hogy túljussunk az alapbetegségen.
2023. febr. 9. 09:05
 57/58 anonim ***** válasza:
100%
56. Szabad tudni milyen betegség és hány éves? :(
2023. febr. 9. 09:07
 58/58 anonim ***** válasza:
100%

55.

Ha nem hiànyzik neked sem akkor nincs akkora probléma.

A legrosszabb az, ha az egyiknek hiànyzik csak, de annak nagyon.

Hàt azért próbàld csak azt a fantàziàlgatàst :D

2023. febr. 9. 09:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!