Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kevés szex párkapcsolatban?
51. Növényi, vitaminos megoldás esetleg?
A gyógyszer nem minden esetben használ. Nekem is írtak fel olyan dologra, amivel kapcsolatban pont az ellenkezője történt..
49.
Egy kislányunk van.
Nem játszotta meg az elején.
Sőt...ha ritkán összejön mostanában a dolog és hagyja magát kényeztetni, akkor nagyon élvezi..
Viszont utána megint, mint ha elvágták volna.
51.
Sajnálom nagyon.
Gondolom belefáradtál az egészbe, és nincsen már ami felrázna, felizgatna, mert mindig ugyan azt és azt kell tenned.
Nyilvánosan nem is tudom mit lehetne neked tanácsolni.
Amikor masztizol, próbálj meg olyan dolgot magad elé képzelni, ami felizgat, vagy amire vágysz, engedd el a fantáziádat és kapcsold ki a tabukat.
Sajnos egy elszürkült kapcsolatnál muszáj valamit tenni.
#52 Lehet ez is megoldás igen. Meg amikor éppen jól étkezik meg többet mozog akkor jobban áll neki.
#54 Az a helyzet hogy amúgy minden nagyon jó a kapcsolatban, csak ez ami problémás, tehát pl szakítás nem jöhet szóba, csak mégis jó lenne, ha működne ez is. Jókat masztiztam régen fantáziára :D De mostanában kb az elmúlt egy évben nem szeretem még azt se csinálni
55.
Ha nem hiànyzik neked sem akkor nincs akkora probléma.
A legrosszabb az, ha az egyiknek hiànyzik csak, de annak nagyon.
Hàt azért próbàld csak azt a fantàziàlgatàst :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!