Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is kevés ha lassan már havi egyszer szexelünk csak?

Figyelt kérdés
Mindketten dolgozunk, van egy 3 éves gyerekünk. Párom elektronikai boltban dolgozik. Ma felhoztam neki, hogy nagyon kevés nekem a szex, erre ràmförmedt, hogy fáradt értsem meg. Én is az vagyok mégis heti 1 azért jó lenne. Lehet a korkülönbség miatt is van ez? Én 27, ő 37. Szilveszter óta 4x voltunk együtt. Nem hiszem, hogy megcsalna mert tényleg látom fáradt, egyre ritkábban borotvàlkozik, van olyan este, hogy le se zuhanyzik. Már unom, hogy mindig kezdeményezek és még el is utasít, nagyon önbizalom romboló is.

2019. máj. 6. 20:19
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, itt valami hiba van a receptben...
2019. máj. 6. 20:22
 2/9 A kérdező kommentje:
De ahhoz nem fáradt, hogy menjen a haverjàhoz. Biztos nem csajjal van, mert a gyereket is vitte.
2019. máj. 6. 20:30
 3/9 anonim ***** válasza:
72%
Úgy van vele, hogy "téged ez úgysem zavar, minek annyirt flancolni?" Nem lehet hogy lelki gondjai is vannak? Valami bántja? Unja a banánt. Fel kellene frissíteni a házasságot. Passzoljátok le a gyereket, és vegyetek ki 1-2 szabadnapot. Tűnjetek el a világ elől! :)
2019. máj. 6. 20:39
 4/9 anonim ***** válasza:

Hát ha egyre ritkábban borotválkozik, és van, hogy le sem zuhanyzik, akkor tényleg nincs csaja. Ha viszont egy férfi annyira fáradt, hogy még szexelni sincs kedve, a FIATAL nőjével, akkor ott elég nagy gond lehet.

Szerintem még mielőtt teljesen elszigetelődnétek egymástól - esetleg kérdezd meg, hogy nem mentek-e el randizni, kikapcsolódni együtt. Megvan köztetek a harmónia, a szeretet, a tisztelet? Beszélgettek eleget? Ezt nektek kell tudni megbeszélni, és orvosolni is. Nem ismerem őt, meg téged sem, így nehéz bármi konkrétat mondani, de abban biztos vagyok, hogy hogyha két ember között jó a kapcsolat, akkor tökmindegy, ki mennyit dolgozik, és mennyi dolga van, alig várja majd, hogy együtt tudjon lenni a párjával, és szeretkezhessenek. Beszélgessetek, mélyedjetek el újra egymásban, esetleg lehet, hogy megnyílik neked azzal kapcsolatban is, miért ennyire fáradt a munkában. Sok a munka? Szemét a főnök? Idegesítőek a kollegák? Figyeljetek egymásra jobban! Vedd elő a nőies, kedves puhaságodat, tödődésedet! Hátha megnyílik neked. Ha nem teszi, akkor vele van a baj... :/ Kérdezz meg olyat, aki ismer titeket, hogy őszintén mondja el, mit lát kívülről, milyen a kapcsolatotok.

2019. máj. 6. 20:43
 5/9 anonim ***** válasza:
68%
egy boltban ugyan mitől fáradna ugy el? más gyárakban gürcöl több szakban és nem jön ilyen kamu dumával.vicc. már nem kiván,rádunt csak nem meri mondani.
2019. máj. 6. 20:47
 6/9 anonim válasza:
100%

5. válaszoló, mindenkinek más a teherbírása. Fizikálisan és mentálisan is el lehet fáradni. Ne általánosíts, mindenki más.:)

Szerintem le kéne ülnötök megbeszélni ezt a dolgot, mindketten legyetek teljesen őszinték. Mindenkinek más a libidója, szexuális igénye. Ha ez a 2 félnek nem egyezik, a legjobb megoldás a kommunikáció, és a kompromisszum.

2019. máj. 6. 21:11
 7/9 anonim ***** válasza:
21%

Fáradt.

Ha gondolod, én kipihent vagyok. 31F

2019. máj. 6. 21:25
 8/9 anonim ***** válasza:
Amikor én ilyen cipőben vagyok, az szokott a bajom lenni, hogy túl sok. Túl sok az együtt töltött idő, a munkában töltött idő, túl sok a hétkzöznap, a megszokás és minden más. Próbáltam már megoldani én is a dolgot, de általában nem sikerült és szakítás lett a vége. Nekem is van gyerekem... Ott is hasonló volt a forgatókönyv. Nálam ez nem a másik megunásáról szól. Hanem en bloc minden sok és az úgy együtt kikészít és nullázza a libidómat. Mint említettem, már többször voltam hasonló cipőben. Ráadásul jellemzően ilyen gatya időben, a hosszú tél után.
2019. máj. 6. 22:10
 9/9 anonim ***** válasza:
Próbáld máshogy időzíteni a kezdeményezést. Pl. ha tudod, hogy munka után "fáradt", akkor próbálkozz nála munkába menet előtt. És szabadnapokra szervezz programokat. Ha kimozdultok, vagy vendéget hívtok talán nem fogja elhanyagolni magát.
2019. máj. 7. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!