Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 21 vagyok és a barátnőm nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

21 vagyok és a barátnőm nem szeret velem szeretkezni, mert szerinte túl nagy. Emiatt hetente egyszer ha szexelünk. Már lassan félrelépésen gondolkozom. Valaki jó tanács? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

2016. szept. 28. 12:12
1 2
 1/13 kiskivancsi79 ***** válasza:
Probald meg jobban felizgatni hatha akkor nem faj neki annyira.
2016. szept. 28. 12:18
 2/13 acelsziv ***** válasza:
95%

1: Vagy tényleg nagy neki és akkor nincs mit tenni

2: A valószínűbb: Sz a rsz arra, hogy jól felizgasd csak durr bele. Naná, hogy nem elég nedves és nem esik jól neki.

Félreléphetsz de akkor még patkány is leszel. Növessz gerincet és szakíts vele.

2016. szept. 28. 12:24
 3/13 anonim ***** válasza:
Megkell tanulni a szexet is. Mint irják sok előjáték , izgatás kell előtte.
2016. szept. 28. 12:26
 4/13 anonim ***** válasza:
Szakíts vele, majd kezdd el bőszen hangoztatni, hogy a méret a lényeg.
2016. szept. 28. 12:33
 5/13 anonim ***** válasza:
96%
Nem is értem miért hiszik a pasik, hogy a nő 2 perc szopástól felindulásból, aztán szétlöki a lábát, és durr bele... fél kell izgatni, rendesen, utána akkorát raksz bele, amekkorát akarsz!! Ne legyél önző! Félrelépés.. ez a legkönnyebb, ahelyett, hogy próbálnád megoldási! Mert a pina fontosabb..
2016. szept. 28. 12:45
 6/13 anonim ***** válasza:
Ha akkora amekkorának mondod, akkor dugd a s...gge..dbe. :)
2016. szept. 28. 12:49
 7/13 anonim ***** válasza:
mi fél évente egyszer szeretkezünk a feleségemmel. Legyen gerinced és hagyd el, ha ez nem elég. Én is válni fogok, de meg nem csalom.
2016. szept. 28. 13:21
 8/13 anonim ***** válasza:
2, 3, 5 megmondták a lényeget. Ennyi! Persze félreba$zni nyilvàn könnyebb...
2016. szept. 28. 14:10
 9/13 anonim ***** válasza:
nekem arányosan vastag 18 centissel is volt ilyen problémám. Izgattam, nyaltam, faltam, ujjaztam sokáig, de akkor sem ment be simán, érezhetően szűk volt. Kapott tőlem egy gumikukit, meg guminyálat, hogy amikor nem találkozunk, akkor is játsszon magával, és ez a probléma pár hét, hónap alatt eltűnt. De! De attól még egy-egy óvatlan, mély lökés, és felszisszent, a következő (vagy legkésőbb a harmadik) pedig már annyira fájt neki, hogy abba kellett hagyni. És ez mindennapos volt sajnos. Nehéz jól felizgulva azon óvatoskodni, hogy ne menjen be tövig. És olyankor napokig nem volt kedve megint. Szóval sajnos van olyan, hogy az ember túl nagy. Azaz túl hosszú. És lehet azzal jönni, hogy vannak más pózok, de igazán nekem csak oldalt fekve lehetett ütközésig tolni, minden más pózban a méhszáját dugtam.
2016. szept. 28. 14:11
 10/13 anonim ***** válasza:
52%
Ha egy nő nem akar szexelni, ott gond van! Vagy tényleg nagy (találkoztam már ilyennel, és megmondom őszintén baromi kellemetlen volt a szex), vagy nem kíván, vagy nem tudod felizgatni...esetleg nem is akarod! Nem feltétlen a nőket kell hibáztatni mert nem teszik szét a lábukat, higgyétek el megvan annak az oka! Nem kell félrelépni, inkább legyél őszinte és szakítsatok!
2016. szept. 28. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!