Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexelni vagy szeretkezni?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexelni vagy szeretkezni? Vannak még olyanok, akinek a kettő teljesen mást jelent?

Figyelt kérdés
2016. aug. 6. 18:39
1 2
 1/12 Noren1989 ***** válasza:

Egyik másiknak a része, inkább.

26/F

2016. aug. 6. 18:42
 2/12 anonim ***** válasza:
91%
Mivel a kettő teljesen mást jelent!
2016. aug. 6. 18:43
 3/12 Bummer ***** válasza:
73%

Minden intim érintkezés szex, a szexualitás része. Már az ölelkezés, simogatás, közben csókolózás is az.

A szeretkezés ezen belül egy változat a millió között. Minden alkalommal minden partnerrel mást takar a szex.

33/F

2016. aug. 6. 18:43
 4/12 anonim ***** válasza:
83%

A szex a ' gyűjtő fogalom , inkább, ahogy előttem is írták! :D

De igen.. Más a szeretkezés, mint egy vad d.u.g.á.s !! :D

2016. aug. 6. 19:00
 5/12 anonim ***** válasza:
77%
Van. A szex csak simán dugás érzelem nélkül. A szeretkezés pedig mély érzelmekkel való szexelés. Tehát Szeretkezést preferálom ;) 22 / L
2016. aug. 6. 19:06
 6/12 anonim ***** válasza:
„Én nem szeretkezek. Én bas#ok.” A szeretkezésben benne van szeretet, a szex az csak testiség. Én megyek jobbra, utána a férfi megy balra. Szeretkezni azok szoktak akik szeretik egymást, szexelni lehet bárkivel akit külsőleg vonzónak találsz és kívánod. Az a baj, hogy sok férfi többet akar szex után.
2016. aug. 6. 19:17
 7/12 anonim ***** válasza:

19 17

hát egy avg férfinak nehéz p#nát kerítenie, azonnal megörül és már magában tervezgeti, hogy milyen qrva jó lesz, hogy ha kell, akkor minden nap lesz cuna. Ez nem arról szól, hogy akkora szám lennél. ;)

Kérdés a válaszra:

Én mostanában csak beakasztottam, az pedig azt jelenti, hogy egy szinttel a szex és a b-szás alatt. Nem volt "szex", se szeretkezés, semmi érzelem.

2016. aug. 6. 19:25
 8/12 anonim ***** válasza:
Sajnos xdxd
2016. aug. 6. 19:28
 9/12 anonim ***** válasza:
93%

Igen vannak. Van aki nem képes csak úgy "dugni".Csak érzésekkel szeretkezni.

Ebből kifolyólag könnyű hűségesnek maradni az adott páromhoz, hiszen érzelmeket nehéz lenne találni, míg szex partner minden sarkon'akad.

Van aki csak érzelmek hatására tud kibontakozni, kitárulkozni és tökéletesedni a szexben.

2016. aug. 6. 19:38
 10/12 anonim ***** válasza:
1938 adna a jó Isten egy ilyen nőt xdxd
2016. aug. 6. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!