Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexelni vagy szeretkezni? Vannak még olyanok, akinek a kettő teljesen mást jelent?
Egyik másiknak a része, inkább.
26/F
Minden intim érintkezés szex, a szexualitás része. Már az ölelkezés, simogatás, közben csókolózás is az.
A szeretkezés ezen belül egy változat a millió között. Minden alkalommal minden partnerrel mást takar a szex.
33/F
A szex a ' gyűjtő fogalom , inkább, ahogy előttem is írták! :D
De igen.. Más a szeretkezés, mint egy vad d.u.g.á.s !! :D
19 17
hát egy avg férfinak nehéz p#nát kerítenie, azonnal megörül és már magában tervezgeti, hogy milyen qrva jó lesz, hogy ha kell, akkor minden nap lesz cuna. Ez nem arról szól, hogy akkora szám lennél. ;)
Kérdés a válaszra:
Én mostanában csak beakasztottam, az pedig azt jelenti, hogy egy szinttel a szex és a b-szás alatt. Nem volt "szex", se szeretkezés, semmi érzelem.
Igen vannak. Van aki nem képes csak úgy "dugni".Csak érzésekkel szeretkezni.
Ebből kifolyólag könnyű hűségesnek maradni az adott páromhoz, hiszen érzelmeket nehéz lenne találni, míg szex partner minden sarkon'akad.
Van aki csak érzelmek hatására tud kibontakozni, kitárulkozni és tökéletesedni a szexben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!