Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolja sok lány hogy az análsex csak durva lehet? miért ne lehetne análba lágyan szeretkezni?
Ugyanazért amiért a kislányok a csókról is azt gondolják, fúj nyálas és undorító - aki még nem próbálta (olyannal aki örömet okoz ) honnan tudná?
Ez csak gyáva félelemmel kevert indokolatlan előítélet.
A barátommal nekem jo az anál előre bocsájtom.
Mindazonáltal elég primitiv vagy ezzel a megfogalmazással!
"Ez csak gyáva félelemmel kevert indokolatlan előítélet."
Lágyan se fér be akkora, és fáj. Tudod, nem minden nő egyforma.
Nehéz elhinni, hogy érzelmes és gyengéd szexet akar az a pasi, aki olyat erőltetni rám, amit jobb esetben nem élvezek, rosszabb esetben fájdalmas számomra.
Ha nem érdekli az én élveztem, csak a saját kielégülése, akkor el tudom képzelni, milyen figyelmes lesz...
Nincs azzal baj, ha neki ez fontos a szexben, csak akkor mi hanyagoljuk egymást. Ő meg keressen egy Análkát, aki ezen élvez. Elvégre (állítólag) nagyon sok nő élvezi, nem lesz nehéz. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!