Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nagyon durva/gusztustalan/beteg/perverz dolognak számít? Csinált már ilyet valaki?
Ennél sokkal durvább dolgok vannak. :D
Gyerekkoromban még pár családtaggal olyat játszottunk, h rágózott, és amikor már nem volt kemény a rágó, átadta nekem. De felnőttként nem tudnék hasonlót elképzelni, esetleg tényleg csak azzal, aki a legközelebb áll hozzám.
Egyébként mindenki azt csinál, amit akar. Nem ártasz vele másnak. Ha nektek ez jön be, csináljátok.
Ha nektek bejön, akkor miért ne? Amíg mindkét fél ugyanúgy élvezi, addig nem lehet durva, gusztustalan vagy perverz (legalábbis a két fél szemszögéből, másnak meg úgy sincs hozzá semmi köze).
Én személy szerint mondjuk undorodnék az ilyesmitől, és gusztustalannak is találom, de amíg nektek jó és tetszik, addig ne foglalkozzatok mások véleményével. :)
Kérdező. Vannak, akik egymás szájába sz@rnk.
Vannak, akik leszopnak egy lovat.
Vannak akik a 18 év alattiakra recskáznak.
Vannak, akik arra élveznek el, ha a szájukba finganak.
Ezek után rájöhetsz, hogy az amit csináltok csupán egy kis nüansz az élet baromságai között.
Én nem undorodom a másiktól! De nálam ez sok lenne ! :D
Viszont, ha nektek jó, egészségetekre ! ;)
Valóban vannak betegebb húzások. De a családnak ne meséljétek el.
Nekem volt olyan hogy vártam a hölgyet a kapunál a számban egy keksz és mikor megérkezett leharapta a felét. Máskor cukorka volt a számban és meglepi volt számára hogy csók közben a nyelvemmel az ö szájába toltam.
Ezt mindíg a két fél dönti el hogy az ő számukra mi az ami elfogadott. Volt olyan aki semmi pénzért nem ivott utánam a poharamból vagy evett a kanalammal. Adtam neki tiszta kanalat s tiszta poharat. Papír zsebkendővel fogta a gyíkomat mikor a szájába vette. Mindenki valahol szocializálódik és azt hozza magával.
Nem tudom, hogy igaz-e, de egyszer mesélte valaki, hogy régen a kicsi gyermekeket így etették, szájból szájba.
Nem volt még botmixer.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!