Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez nagyon durva/gusztustalan/b...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nagyon durva/gusztustalan/beteg/perverz dolognak számít? Csinált már ilyet valaki?

Figyelt kérdés
"Amit máshol nem mertél,itt megkérdezheted" Így szól a szlogen úgyhogy az a helyzet hogy a párommal szó szerint értelmeztük a szájba rágni kifejezést.(ő megrágta az ételt,áttolta a számba a nyelvével én meg lenyeltem és nagyon felizgultam rá) Ezután durva, hosszas szex következett.Ezt többször is csináltuk már. Volt valakinek hasonló élménye?

2016. szept. 8. 00:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
67%

mi is szoktunk ilyet a barátommal, hogy pl csokit eszik, és ad a belőle egy darabot a szájából a szába, és fincsi csokisan csókolózunk, aztán meg szex.. de egyébként is szoktunk ilyen szájból szájba etetéssel szórakozni, szerintem ha megvan már az ilyen szintű intimitás egy kapcsolatban, teljesen normális :D

ha mindkettőtöknek tetszik, csak nyugodtan, ez abszolút kis ártatlan dolog. de még ha valami durvább lenne, azzal sem lenne semmi gond, ha mindketten akarjátok.

2016. szept. 8. 12:37
 12/14 anonim ***** válasza:

10/11-nek: annak idején én is megrágtam a Tibi csokit, és úgy adtam a hugom szájába, hogy le tudja nyelni. (eszembe sem jutott, hogy én nyeljem le!!!)

Egyébként nálam egyáltalán nem probléma a szájból szájba való átadás. Igaz, én inkább az itallal, mint a megrágott étellel szeretem ezt csinálni.

2016. szept. 11. 20:03
 13/14 anonim ***** válasza:
Egyébként 2 ember között, akik szeretik egymást, az csinálnak egymással, ami mindkettöjüknek jó.
2016. szept. 11. 20:05
 14/14 gabor49 ***** válasza:
na ebbe semmi undorító sincs én semmitol sem undorodom
okt. 27. 05:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!