Tudtok durva gyilkosságokat?
Még az elején leszögezem: egy történetet írok. Nem tervezek kinyírni senkit sem.
Horror történet, egyébként, szóval a lehető legbrutálabb gondolataitokat várom.
A helyszín egy 2 emeletes hotel, csak a gyilkos és az "áldozat" van bent. Erdőben van, szóval úgy ordíthatnak ahogyan akarnak, nem hallják meg.
Beteg elméjűek, nagy képzelőerővel, ti hogyan nyírnátok ki a bent bolyongó embert? Esetleg kicsit kínozni is lehet előtte, minden fegyver a rendelkezésetekre áll.
Létező ember, tehát nem egy szellem vagy hasonló lény a gyilkos.
(Csak röviden, nem egy egész történetet várok, csak kíváncsi vagyok. Egyébként van saját ötletem, de kicsit hátha tőletek is tudok meríteni.)
Kinyomkodnám a hátán a pattanásokat, az elégé fáj XD
De az élve megnyúzás se rossz...
Köszönöm a választ!:"D
2.válaszoló: nem hallottam még arról. Milyen hasonlóságot látsz?
Nem akarok én másolni, szóval inkább át is írom, ha túl hasonló. Bár ebből a leírásból még a történet negyedét sem lehet ismerni.
Hát ha a megölendő személy nem volt fontos karakter a történetben akkor senkit sem fog érdekelni/sokkolni a halála
és itt bukta a horror feeling. De ha mégis ki kell nyírni, akkor ha már úgyis erdőben vannak, a gyilkos tuszkolja bele egy aprítógépbe élve. (Nem vagyok beteg, én is írok.)
Kötözze meg és kösse be az áldozat száját a gyilkos, majd fektesse egy megfelelően kialakított vájatba, ami egy zsúfolt konferenciaterem vészkijáratánál van keresztben. Takarja le egy vékony szőnyeggel úgy, hogy a talaj különben is nagyrészt süppedőpadló, csak ott, ahol az áldozat fekszik tehetetlenül megkötözve a szőnyeg alatt, szintén süppedőpadlónak lehessen gondolni.
Ja, és a gyilkos rendezze úgy, hogy a konferenciaterem a rendes éves feministamozgalmi gyűlés miatt van tele tomboló, férfigyűlölő hisztérikákkal, mindannyian gyilkos tűsarkú cipőben.
Na ezután nyissa ki ezt a bizonyos vészkijáratot, (CSAK EZT) és szólaltassa meg a a tűzjelző szirénát....
_
Ha megírtad, kérek egy dedikált tiszteletpéldányt! :)
fel is gyújthatná, az mindig olyan látványos...
Ja nem film, könyv....
Akkor, kanalazza ki a beleit.
Nagyon, nagyon lassan.
Egy nagyon, nagyon tompa kanállal.
És közben beszélgessen vele derűsen, és meséljen neki otromba fekete humorú, gyilkos vicceket....
Húha. Némiképp megnyugtató, hogy nem csak nekem vannak efféle ötleteim. Élénk fantáziával rendelkeztek, srácok.
Köszönöm az eddigi válaszokat!:D
Továbbra is kíváncsian várom az ötleteiteket!
Miért, neked milyen ötleteid vannak?
(Már azt hittem, nem is válaszolsz...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!