Tudtok durva gyilkosságokat?
Még az elején leszögezem: egy történetet írok. Nem tervezek kinyírni senkit sem.
Horror történet, egyébként, szóval a lehető legbrutálabb gondolataitokat várom.
A helyszín egy 2 emeletes hotel, csak a gyilkos és az "áldozat" van bent. Erdőben van, szóval úgy ordíthatnak ahogyan akarnak, nem hallják meg.
Beteg elméjűek, nagy képzelőerővel, ti hogyan nyírnátok ki a bent bolyongó embert? Esetleg kicsit kínozni is lehet előtte, minden fegyver a rendelkezésetekre áll.
Létező ember, tehát nem egy szellem vagy hasonló lény a gyilkos.
(Csak röviden, nem egy egész történetet várok, csak kíváncsi vagyok. Egyébként van saját ötletem, de kicsit hátha tőletek is tudok meríteni.)
Mr Pofon, inkább a többiekéhez hasonló agyszüleményeim vannak, a tiédet megközelíteni sem tudom. De most komolyan, wow.
Nem is tudom... Az áldozatot leszíjazni, és rettentő lassan, kis darabokban földarabolni, amíg életben van.
Ha férfi az illető, még mielőtt esetleg elájulna, vagy túl sok vért vesztene, a péniszével kezdeném, van annál fájdalmasabb?
Vagy mondjuk, mivel nagyon bírom ezt a kaszabolást, levágnám a testrészeit és máshová varrnám fel.
Ha családtagja/társa is van ott, azt kinyírnám a szeme láttára, a szívét pedig megetetném vele, és ha kihányná, azt is meg kell ennie, ha meg újra, akkor mikor lenyeli, egy zacskót rakok a fejére, és megfulladhat a saját hányásában. Bár az oxigén hiányban amúgy is elpatkolna, de mégis csak.
Oké, most lehet kissé bénák, de azért beteg.:D
Lebuktam:D
Francba már! Akkor még sem vagyok olyan egyedi. Megtudhatnám a film címét? Ha már létezik, muszáj vagyok megnézni!
Próbáltam kinyomozni, de nem jövök rá. Aztán lehet hogy csak egy epizód volt valami beteg sorozatban....
Viszont be tudnálak vinni személyesen néhány BDSM klubba, hogy ötleteket gyűjts.... Már ha mersz velem jönni ;)
Csak fantáziálni szeretsz az ilyenekről?
Aztán majd az olvasóid megvalósítják LOL
Ti nagyon "betegek" vagytok...
Amúgy kit akarsz megölni? Tudom, hogy nem történethez kell, te kis gyilkos XD
Nekem is vannak morbid gondolataim, sőt, már írtam egy eléggé morbid novellát is, de azt nem szeretném nyilvánosságra hozni.
Én nem ilyen gusztustalan dolgokon gondolkozom, mint kibelezés, stb., inkább fájdalmas dolgokon. Például, a gyilkos először megkínozza az áldozatát, különböző módokon. Mondjuk megveri, megégeti, fojtogatja, esetleg késsel megvágja. Utána pedig valami olyan módszert választana a gyilkossághoz, ami sok fájdalommal, szenvedéssel jár: pl. megkéseli (de úgy, hogy minél kevesebb vért veszítsen, és minél tovább haldokoljon, lehetőleg érzékeny helyekre szúr, és többször.), vagy megfojtja, felakasztja. (Ha elég hosszú a kötél, akkor az embernek eltörik a nyaka, és rögtön meghal. De, ha a gyilkos nagyon k...ög, akkor direkt rövidebb kötelet használ, és az áldozat megfullad.)
Amúgy én sosem ölnék meg senkit, de érdekes, hogy szívesen lennék áldozat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!