Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek miért van az hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért van az hogy tök jól elvagyok mostanában a párommal és még sem szexelünk csak heti egyszer?

Figyelt kérdés
Nekem végülis elég csak attól félek már nem szeret vagy nem kíván! Ő azt mondja változó korban van 28 éves és hogy nem velem van a gond! Adjatok légyszi tanácsot! Köszcsi
2010. febr. 4. 12:57
 1/7 anonim ***** válasza:
te hány éves vagy?
2010. febr. 4. 13:02
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
28 évesen változó korban? Nem hinném!Az én pasim is annyi,de Ő mindig akarja!Sztem lehet,h csak a szokásaitokon kéne változtatni...pl hely,kezdjétek máshogy...lehet h a megszokás a baj...!
2010. febr. 4. 13:03
 3/7 A kérdező kommentje:
20 éves vagyok!!
2010. febr. 4. 13:46
 4/7 anonim ***** válasza:

ez azért van, mert egy kapcsolat nem a szextől lesz jó vagy rossz.

a kapcsolatnak csak a kiegészítése a szex, és nem az alapja.

2010. febr. 4. 14:21
 5/7 A kérdező kommentje:
Akkor úgy gondolod hogy ez nem azt jelenti hogy már kiábrándult belőllem és hohy lehet jobb lenne ha szakítanánk??
2010. febr. 4. 14:49
 6/7 anonim ***** válasza:

hát sztem ez egyáltalán nem azt jelenti.

nagyon sok pár van úgy h heti egyszer szexel és a kapcsolatuk tökéletes. nemkell mindent a szexre alapozni, és ha vki nem szexel mindennap, az nemazt jelenti h a kapcsolata szar.

ha a kapcsolatotokban minden rendben van, és se neked, se neki nemjelent ez túlzott problémát, h csak heti egyszer szexeltek, akkor nálatok ez a normális. és nemkell eröltetni a szexet, ha egyszer ennyire van csak igényetek.

2010. febr. 4. 14:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem meg a heti egy éppen elég, feltéve ha hétfőtől vasárnapig tart.
2010. febr. 4. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!