Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kevés szex párkapcsolatban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kevés szex párkapcsolatban?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A problémám az lenne, hogy a barátom (26/F) mostanában kevésszer szeretne lefeküdni velem (23/N). Alig tudom rávenni, most is 10 napja volt szex. Egyszerűen nem kívánja annyiszor, mint én, de azért eddig jobb volt a helyzet.😅 Ti jártatok már így? Mi segített visszalendíteni a régi kerékvágásba?

2023. febr. 5. 17:31
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:
91%
20# ahogy más is irta pont, vérkep, hormonvizsgálat. Lehet alacsony tesztoszint, lappangó cukorbetegség. Lehet mhelyi stressz, valami nyomasztja, egyéb párkapcsolati gond amit a kérdező nem fejtett ki. Lehet hogy sok a veszekedés. Lehet mindig a pasi kezdeményez es unja. Miért az az első gondolat hogy nem szereti? A férfiak is "fájhat a fejük" mint nőknek, nem?
2023. febr. 7. 09:09
 22/58 anonim ***** válasza:
0%

20. Arra én is kíváncsi vagyok! Férfi vagyok, rengeteg férfit ismerek, hmmmm jó lenne tudni hogy mi is az a 99%. Biztos mi vagyunk az a 1%-os törpe kisebbség, aki azért nem szexelt az aktuális párjával, mert szexuálisan nem kívánta. Egyébként meg tök fura, hogy a következő nővel meg igen, és a libidónkkal sem volt semmi gond. Biztos azért nem eszik meg az emberek a salátafőzeléket mert annyira szeretik, csak éppen az asztalterítő színe nem megfelelő.

Egy nő is azért nem szexel a férjével, mert imádja, vonzódik hozzá szexuálisan, csak most éppen kint hagyta a cipőjét a konyhában. Jajjjjjj, meg ez a tesztoszteron meg hotmonvizsgálat! :D Az, 150% hogy mindenkinél az a baj. Világért sem az hogy gyakoratilag tazítja a párja szexuálisan. Nem, dehogy. Nem áll fel a pasid farka? Képzeld, nekem is volt ilyen! Tudod miért? Mert tudat alatt krvára nem akartam az adott nővel szexelni, az lényegtelen hogy azért mert külsőleg nem tetszett, vagy mert a személyisége volt olyan.

Szóval hajrá! Irány a vérvétel meg a hormonvizsgálat, utána olyan szuper szexuális életetek lesz! :D :D :D Ha nem, akkor jöhet a következő vizsgálat! :D

2023. febr. 7. 09:10
 23/58 anonim ***** válasza:
100%
#22 Vagy van aki még szűz és túlságosan izgul mert egy nem szűz lánnyal van és azt hiszi nagy teljesítményt vár el és vagy 5x kell próbálkozni mire áll valameddig. Mondjuk nem a kérdező palija de van ilyen.
2023. febr. 7. 09:31
 24/58 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindneki olyan jellemtelen, utolsó, mint te, aki olyan emberrel van kapcsolatban, akitől hanyni tudna.
2023. febr. 7. 09:31
 25/58 anonim ***** válasza:
100%

.. miért jöttél össze vele? Mi a franc :D

2023. febr. 7. 11:19
 26/58 anonim ***** válasza:
90%
22# ha krvara nem akartál vele szexelni, akkor minek jöttél össze vele? Ez csak téged minősit, hogy olyat választasz, aki külsőre/személyiségre nem az eseted. Ha nincs ló, jó a szamár is...oké, és mi van ha majd téged is vki ez alapon választ?
2023. febr. 7. 11:29
 27/58 anonim ***** válasza:
78%
Lehet nem tudod kielegiteni. Lehet olyan vagyai vannak amit (neked) elmondani
2023. febr. 7. 14:16
 28/58 anonim ***** válasza:
0%

26. Jaj, jaj, jaj! Bizonyára ezen a bolygón mindenki a nagy ő-vel van. Azért ne legyünk már annyira képmutatók. Bammeg, választásról ritkán beszélhetünk, a választás csak annyi hogy igen vagy nem. Választás akkor lenne, ha volna 4-8 ember, és azok közül lehetne választani. A legtöbb ember csak megpróbálja. Nagy különbség! Ha meg annyira szuper lenne mindenki, akkor nem élné k egy ekkora proli roncstársadalomban, ahol ti mint az erkölcs és az intelligencia szuper lativuszai olyan 70%-os válási arányt produkáltok. Na akkor erre adjál választ!

Mert hogy is van az, hogy az általatok választott szuper extra gigantikus emberi magasságokba emelt szerelmetektől, aki külsőre, belsőre, jellemre konkrétan szavakba önthetetlen, attól pont ti fogtok elválni! Akkor itt most vmi gond van! Miért szexeltem olyannal aki nem tetszett? Mert az volt, más meg nem! Vagy álmodoztam volna 40 éves koromig a polgári, több diplomás, értelmiségi, karcsú, csinos, gondoskodó, fejlett érzelmi intelligenciával bíró nőről? A feleségem az pont ilyen lett. Addig meg rögös volt az út. A másik: elég sok nő aláfekszik a szépfiúknak is, holott tudják hogy csak kihasználják őket. Ennyit meg az erkölcsi értékrendről. Amit a nőknek szabad, a férfiaknak nem? Ne viccelj már! Vagy mondhatnám az érdekházasságokat, érdekkapcsolatokat.

2023. febr. 8. 09:25
 29/58 anonim ***** válasza:
83%

28. Benned baromi nagy az elkeseredettség.

Azért dugtál mert nem volt más? Őszintén, ezután csodálkozom hogy jött össze egy olyan nő.

Esetleg adtál magadra, vagy odaadó voltál vele? 😅

Érdekes 😅

2023. febr. 8. 09:35
 30/58 anonim ***** válasza:
87%

Áh hogy szexista is vagy..

Szóval. Én speciel rohadtul nem vagyok képmutató, nem kellene általánosítani. 20 éves koromig senkivel nem voltam együtt, csak a jelenlegi párommal nőként(!) hoppácska. Ennyit az erkölcsi rendről. Nem mindenki fekszik le fűvel fával, ugyanakkor ha ahhoz van kedve, felőlem azt csinál, ami akar.

Azért van ennyi válás egyébként, mert az emberek meggondolatlanul ugranak bele házasságokba, olyan alapon, ahogy te tetted anno a kapcsolataiddal, tehát "nincs más" alapon. Na ez a nagy helység, akit sokan elvétenek, mett igen, akkor várjon 30-40 éves koráig inkább a tényleges szerelemre. A legjobb, mikor gyerek is lesz már és az szenvedi el az egészet.. Szóval ezzel elsődlegesen itt van a baj. Azt nem állítottuk, hogy nincsenek válások, szakítások, de ennek nem feltétlen az az elsődleges oka - sőt gyakran nem ez - hogy nem nézne ki jól a másik, vagy a személyisége nem oké, hanem nincs mondjuk kommunikáció, egyre jobban felhúz emiatt a másik, nem úgy működik már a kapcsolat stb. Szóval ez nagyon sok tényező felhalmozódása általában, ami nem egyéni, hanem inkább egy közös probléma. Ezért sosem egy emberen áll, vagy bukik.

A végére csak annyit, hogy soha nem hallottam még ilyet, hogy amit a nőnek szabad a férfinak nem:D ez fordítva van, az esetek kb 90%-ában. Úgyhogy nehogy nekem ilyet írjon egy férfi ment mentem körbe röhögöm bocsánat. Mindig a nők voltak háttérbe szorítva, ha egy férfit együtt volt 50 nővel hu de nagy király, a nő meg "erkölcstelen" egyből, ahogy ezt te is demonstráltad.

Elárulnám, hogy ilyesfajta igényekben nincs különbség nő és férfi között. A társadalom formálta ezt aza elvárást, emiatt meg gyakran még mindig a nő tűr meg egy rossz kapcsolatot, mert fél kilépni a megbélyegzés miatt..

Az nem tetszik most nagyon a férfiaknak, hogy a nőknek kinyílt a csipájuk, és rájöttek, hogy teljesen ugyanazok a jogok illetik meg őket ebben is. Ezért nem tudom azokat a nőket hibáztatno, akik élik az életüket. Majd ha talál érdemes párt, mellette megáll.

2023. febr. 8. 09:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!