Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kevés szex párkapcsolatban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kevés szex párkapcsolatban?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A problémám az lenne, hogy a barátom (26/F) mostanában kevésszer szeretne lefeküdni velem (23/N). Alig tudom rávenni, most is 10 napja volt szex. Egyszerűen nem kívánja annyiszor, mint én, de azért eddig jobb volt a helyzet.😅 Ti jártatok már így? Mi segített visszalendíteni a régi kerékvágásba?

2023. febr. 5. 17:31
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim ***** válasza:
75%
30- Ámen.
2023. febr. 8. 09:48
 32/58 anonim ***** válasza:
100%

30. Minden szavaddal egyetértek!

28 nem csak szexista is, de egy pancser, aki maga miatt az. Ezért nyilván be kell szólnia a többi nőre..

Azokra is, akik olyanok mint te vagy én. Akik nem megfondolatlanul megyünk bele kapcsolatokba, szexben, vagy házasságba.

Nem is értem, az ilyen mennyire életképes ember lehet a való életben..? Már megbocsásson..

2023. febr. 8. 10:01
 33/58 anonim ***** válasza:
100%

Most ítélkezzek a párom felett, mert évekig nem kívánta, havi max 1-2, majd a közelmúltban újra a régi lett? Nem kívánta, véletlen kiderült miért(Depo povera injekció mellékhatása, ha nem történik vitaminpótlás alkalmazása során), Most pedig az a fajta, akiről eddig álmodtam.

Fordítva is előfordulhat ilyen, csak fel kell tárni az okot. Lehet egészségügyi probléma, vagy bármi más.

Egy kiadós, mindenre kiterjedő beszélgetés a témával kapcsolatban sikerrel járhat, ha hajlandó erről beszélni veled. ŰAmennyiben nem, akkor véleményem az, hogy engedd "szabadon", mindkettőtök, de főleg a te érdekedben. Akkor nem illetek egymáshoz, bár mennyire is úgy tűnik.

47F

2023. febr. 8. 10:22
 34/58 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a sok választ! Szerencsére semmi baj, valóban csak a libidónk különbözik, úgyhogy majd kiküszöböljük. :)

A kialakult vitához meg nem nagyon tudok mit hozzáfűzni, tényleg para, ahogy a 28-as látja a dolgokat, lehet 30 éves korára jött össze neki valaki, mert addig mindenkitől kosarat kapott, és ezért a “minden nő egy k*rva” hozzáállás. Az meg hogy amit lehet a nőnek a férfinek nem hát elég nevetséges. :D Bocsi.

Ha annyira jó a mostani feleséged, miért nem vele foglalkozol, miért itt fröcsögsz?

2023. febr. 8. 11:12
 35/58 anonim ***** válasza:
100%

34. Cuki vagy hogy megvêded itt a normális nőket.

Ha gondolod, lépj be az Őszintén a szexről csoportba. Talán van erről is poszt. Mondjuk én már szinte naponta posztolok, olyan aktív tag lettem.. :D

Jó csoport, értelmesek az emberek.

2023. febr. 8. 11:43
 36/58 anonim ***** válasza:
0%

Édes Istenem! Nem a férfiak bélyegeznek meg mindenkit, hanem ti nők. Itt is ti vagytok az élen járó tömeg, egymást pontozgatjátok fel. A férfiakat nem zavarja hogy nektek milyen jogaitok vannak, nem ezzel van a baj. Hogy mi a baj veletek, elég csak a gyk-n elolvasni titeket, és megnézni hogy mennyire felhájpoljátok egymást. Az is beszédes, hogy ti nem tudjátok elviselni egymást, erre a nagy irigységetekre, hátbaszúrásokra, intrikákra kaptatok világméretű politikai és mindenféle támogatást. Nem, nem volt baj a férfi-nő kapcsolatokkal a múlban sem, ezt csak az a marketing, amit a 21-ik századi liberális baloldal családpusztító ideológiájának része. Érdekes, sem a dédnagymamám, sem a nagymamám, sem az anyám, sem a nővérem nem panaszkodott semmiféle szexista elnyomásra. Szép családban éltek, közösen építették frl az életüket. Én lennék szexista? Meg bunkó? Példát vehetnének rólam bőven! Ez nem nagyképűség ez a valóság. Én még családban nőttem fel, láttam hogy egy férfinek mit kell tennie a feleségével, a gyerekeivel. Ez a brutális méretű férfi gyűlölet ami jelenleg már minden fronton zajlik, már bocsi, de visszataszító, veletek egyetemben.

Mit tesztek? Csak beleálltok itt mindenkibe, majd egymásnak bizonygatjátok hogy tényleg mekkora szexista bunkó a kommentelő. Hahyjuk már, többet ártotok a női nemnek mint amennyi pozitívumot adtok. Nektek nyílik ki a bicska? Ég világon semmit sem tesztek, csak okoskodtok, beleálltok mindekibe aki a nőket számon kéri! Én is megkérezhetném hogy mi ez a nő feljebbvalósági eszmerendszer? Ja, hogy jelenleg a liberális balos "értékek" vannak az élen. Mossatok már arcot, aztán nézzetek már szét a világban hogy mit tesznek le az asztalra a férfiak! Nekem csak laza 2 egyetemi és egy foőiskolai diplomám van. Van egy állami kitüntetésem, van egy az általam kidolgozott módszer amit már széles körben használnak. Emellett elmondhatom hogy tisztelnek az emberek ahogyan én is őket. Van eg feleségem, egy gyerekem, szép családban élünk. A feleségem a kezét összeteszi hogy ilyen a férje.

Hajrá, találjatok ki valamit ellenem, hogy bebizonyítsátok hogy egy értéktelen bunkó vagyok. Na látjátok, ez az elemi gyűlölködés ami taszító bennetek. Azért mert nektem egy hulladék volt az apátok vagy a férjetek, attól még a férfiak minimum 90% értékes ember. A pici világotok meg tele van gőggel, nagyképűséggel, a nők mint a teremtés koronái, akik most aztán bosszút állnak a férfiakon meg röhejes és nevetséges. Gondolom lelkes 444.hu és partizán rajongók is vagytok.

soha nem fogom osztani a szélsőséges nézeteiteket, mert ti más a saját demagógiátok rabjai vagytok.

Lépjetek már ki az árnyékotokból, ez a fajta üldözési máni amit képviseltem már bőven beteges.

Főleg a megbélyegzés amit itt is 100%-ban alkalmaztok, persze ti nők annyira vonzók vagytok, annyira megértők. Vannak nők akik igen, de ti pont nem. Azért az is beszédes, hogy 100 férfi jól el van egy munkahelyen vagy társaságban, de már két nő fél nap alatt háborúban áll.

2023. febr. 8. 21:29
 37/58 anonim ***** válasza:
0%

34. "A kialakult vitához meg nem nagyon tudok mit hozzáfűzni, tényleg para, ahogy a 28-as látja a dolgokat, lehet 30 éves korára jött össze neki valaki, mert addig mindenkitől kosarat kapott, és ezért a “minden nő egy k*rva” hozzáállás. Az meg hogy amit lehet a nőnek a férfinek nem hát elég nevetséges. :D Bocsi.

Ha annyira jó a mostani feleséged, miért nem vele foglalkozol, miért itt fröcsögsz?"

Az első tini kapcsolatom 15 évesen volt. Nem kellett a szomszédnak segíteni hogy ismerkedjek. Az okfejtésed meg csak téged minősít, meg a savanyúuborka barátnőid, akikkel itt annyira összeburultok. Messziről látszik hogy ezt a fórumot is ti uraljátok, mondhatni egymás s*ggében vagytok. Egy lehet az igaz, amit ti beszéltek és gondoltok. Na ez az a dolog, amibe beleállok, ez nem tetszik nektek. Hát ne hogy már egy férfinek legyen igaza! Aztán egymást invitáljátok csoportokba, ahol ugyancsak meg a nagy összeburulás, még csak véletlenül sem valami olyanba, ahol a másik oldal véleményét lehet hallani. Ugyanolyan belterjes csapat vagytok, mint az összes azonos elveket valló csoport. Annyira elhiszitek a saját világotokat, hogy pont ettől nem látjátok és nem is akarjátok látni a valóságot. A kuruc.info-n a cigók meg a zsidók a fő ellenség. A44.hu-n, az ATV-n, Orbán és a fidesz. A mamdineren a baloldal. Nálatok a férfiak.

Van értelme, vagyis van lehetőség az értelmes párbeszédre bármelyik fórumon is? NINCS. Általában az emberek ilyenkor trollkodják szét az egyoldalú kommunikációt. Jogosan.

A gyk is pont erről szól. Nyomjátok itt a feminista marketinget, meg sem halljátok a másik oldalt. Na ezért vagytok buták és vesztesek. Gondoljátok hogy amiért itt csontig benyaltok egymásnak igazatok is van automatikusan?

Vagy hogy 200%-ra húzzátok egymást? Hogy köze nincs a válaszaitoknak a kérdéshez, a válaszaitok hasznossága nulla, ennek ellenére ha a férfiakat kell gyalázni, egyből mennek a pacsik. Most akkor ezt az anonym 10IQ-s oldalt komolyan kellene venni, főleg ilyen belterjes többséggel?

Fura, hogy alig lehet beszélni itt olyan nővel, aki egyensúlyban van magával. Mindig kiderül hogy itt a nők 95%-át molesztálták, megverték, alkesz az apja, a barátja rommá csalta, kihasználták stb. A közös nevező mindig a férfiak megvetése. Van értelme ilyen körülmények között a konszolidált kommunikációnak? Semmi! Marad a kölcsönös b*szogatás. Szóval hajrá!

2023. febr. 8. 21:43
 38/58 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy szexista, csak az imént tettél egy olyan kijelentést, hogy a nőknek semmi dolguk nincsen.

Nem személyeskedek, de bizsereg a fejem, hogy visszafogjam az indulatom és ne írjak ide neked valamit.

Szerinted ki hord ki egy gyereket 9 hónapon keresztül, ami elárulom neked olyan érzés, és olyan áldozat, hogy te férfiként beleroskadnál 2 hónap után? Mit gondolsz kinek nagyobb felelőség ez? Ki van az egész világ által szexuális vagyontárgyként kezelve és állandó egyenlőtlenségben kezelve? Jaaa hogy egyenlőség van? Igen? Utána lehet nézni ugyanazon pozícióban, sőt, akár ugyanazon cégnél ki képvisel kisebb arányt, kevesebb bérrel.

Meg hogy a hátuk mögött hogy beszélnek a női kollégával, aki el mert utasítani egy agresszívan közeledő kollégát/netán felettest. Ki esik áldozatul számos szexuális zaklatásnak, ha már itt tartunk, amikről gyakran beszélni sem mer az illető, nem hogy még tegyenek valamit az ügyben.. És nem, nem érdekel a "#metoo" mozgalom, mert a valós esetek száma így is magas.

Olyan világban élünk, ahol a nőnek IS dolgoznia KELL, hogy meg legyen teremtve az anyagi jólét a családnak.

Képzeld el így az életed. Félelemben, folyamatos megfelelési kényszerrel, amit a mai média és marketing folyamatosan kivetít a nőkre.

Képzeld el úgy, hogy nekem is 2 diplomám van, amiket diákmunka mellett tettem le 0 szabadidővel, a fürdőben bőgve amikor még meg is jött nekem, olyan görcsökkel azt hittem meghalok (ti ezt nem tudjátok milyen) és tomboló hormonokkal. Képzeld el, hogy nem elég a karriereden gondolkoznod. Lehet megkapom életem állását, de gondolnom kell arra, hogy gyereket is kell vállalni, azzal nekem esik ki a munkaidőm, de a gyereknevelés is javarészt az édesanyák dolga.

Nos, örülök, hogy jó családból származtál. Én is. Felnézek apámra és anyámra és nem utálom egyik nemet sem. Mert mindkét szülőm a belét kidolgozta, és mind a kettő rengeteget letett az asztalra. Egyszerűen nem bírnék ilyet mondani. Bátyám van, látom az ő szenvedelmeit, ő pedig az enyémeket.

Soha ne felejtsd el, hogy anyád mennyit tett meg érted, akár még akkor is, amikor már legbelül a halálán volt a szenvedéstől, mert az anyák nem fogják kimutatni.

Soha de soha ne merészelj ilyet mondani, írni, de még gondolni de, hogy egy nő nem tesz semmit! Én nem állok senki mellett, nem hypeolok fel senkit, magam mellett állok, nem érdekel kinek tetszik, kinek nem, de ilyet nem nézek el.

2023. febr. 8. 22:15
 39/58 anonim ***** válasza:
100%
36. - teso valami nagyon nem oké. Idejössz szapulni a nőket és csodálkozol, hogy azok be fognak itt támadni?? Nem egészen értem mire számítottál. Bocs de itt most te kötöttél bele az egész női nembe kollektíven és ezt férfiként mondom most. Ez egyik oldalról sincs rendben.
2023. febr. 8. 22:31
 40/58 anonim ***** válasza:
43%

39. Akinek nem inge, nem veszi magára.

Csak látszik, hogy ebből az emberből sutna gyűlölet, megvetés és a fájdalom. Gondolom valami régi trauma lehet. :/

2023. febr. 8. 23:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!