Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként önbizalom hiány, kevés szex egy párkapcsolatban?
Ha edzés mellett is molett vagy, akkor nagyon nincs rendben az étkezésed.
Ne egyél semmi hozzáadott cukor tartalmút, csokit, peksütit sem. Fehérkenyeret sem. Üditőnek csakis vizet igyál.
Ha még mindig nem elég, akkor kezdj zöldséget nagy mennyiségben enni.
1-es: Sokat dolgozik, viszont szereti a munkáját. Minimum hetente leülök és megbeszélem ezt vele. Kedvesen, türelmesen. Csak már kezdek kicsit belefáradni. Na nem abba hogy megbeszéljük a gondjainkat, hanem abba hogy teljesen eredménytelen. Vagy nem mond semmit csak hallgat, vagy annyit mond hogy hát nem tudja mi miért van stb. Már mondtam neki hogy fizetem a pszichológust is ha szükséges, de nem hajlandó elmenni. Mondjuk egyébként nekem 1000x rosszabb gyerekkorom volt, és sokkal nehezebb az életem jelenleg is (nyilván ez relatív, tudom). Mégis én vagyok aki őt vigasztalja, de ha éppen én vagyok kicsit rosszul akkor meg sem kérdezi mivan és hogy segíthetne...
2-es:Önkielégítés pipa, sajnos elég későn kezdett szexuális életet élni, és ez a rossz szokás úgymond megmaradt. Azt tudom hogy neki is van önbizalom gondja, mivel hogy ferde neki és picit rövid. Amit én soha egy szóval sem említettem, amikor ő hozta fel pedig mondtam neki hogy így tökéletes és hogy ez engem nem érdekel. Kicsit a külseje is zavarja, elhagyta magát, kezd elpunnyadni stb, tenni viszont semmit nem tesz ez ellen, hiába támogatnám benne. Részemről lenne kommunikáció, de úgy érzem telibe sz.r engem, hiába is akarok valamit megbeszélni...
3-as:Utánanézek ennek is, köszönöm szépen. Már mondtam neki hogy érdemes lenne orvoshoz fordulnia mert szerintem ilyen fiatalon ez nem normális dolog.
4-es:Köszönöm, egyszer már leadtam több mint 20 kilót. Viszont őszintén szólva nem szeretnék vékony lenni, nem az én stílusom, és az eddigi partnereimmel sem volt gond, elméletileg neki is ez az esete, ráadásul ő eléggé elhagyta magát és nem is érdekli, szóval ehhez képest én eléggé odafigyelek magamra. Kajára is odafigyelek, viszont nem fogok megvonni magamtól dolgokat, mindent eszek csak mértékkel. Azért edzek hogy ne legyek plöttyedt, rücskös, hanem maradjak feszes, stb. Főleg ha már egy jó szex nincs akkor had egyek már 😂
5-ös:Köszönöm, valamennyire vigasztal, csak engem az bánt hogy régebben nem volt ezzel gond, pont azzal van aki elvileg szeret 😅
Szia
Véleményem szerint a kérdésben van a válasz!
Coach vagyok !/37F/
Ha szeretnél írj rám privátban hát ha tudok segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!