Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erősen önbizalomhiányos partnert kikupálni bunkóság-e?
Aztán kikupálod aztán lelép egy másikkal.
En ilyen sztorikrol tudok
Sajnos az ilyen emberekkel nem lehet mit kezdeni, mint amilyen a parod, kerdezo.
Az onbizalomhianyat mindenkinek sajat maganak kell kezelnie, inkabb erre biztasd. Mert rovid idon belul rohadtul faraszto lesz mindig patyolgatni, hogy "de tenyleg tetszel", meg " de igen tenyleg szeretlek". Minden vitanal jon majd az aduasz, hogy "tudtam, hogy igazabol nem is szeretsz", vagy a meg rosszabb "ha szeretsz ezt meg ezt csinalod".
Pokol lesz az elet egy ilyen martir tipusu ember mellett.
Pszichologushoz kukdd, ne fodraszhoz meg sportolni.
Hú... Csak a régi önmagam nevében tudnék nyilatkozni. Anno zokon vettem volna, igen. A hajvágást főleg. :))) Most? Ha van velem objektíven probléma, nyilván szívesen veszem a konstruktív kritikát - de a külsőmmel kapcsolatban nem engedek. :)))
Az viszont jó ötlet lehet, ha mondjuk nézel diétásabb recepteket, és lassan egyre több olyat készítesz. Emellé mondjuk együtt kirándulnátok, mozognátok - amit szerettek. :))) Akár fallabda, akár kondi - akármi. A lényeg, hogy ne egyik napról a másikra vezess be sok újdonságot, hanem fokozatosan. :)))
nekem volt NAGYON telt barátnőm aki elég durván önbizalom hiányos volt amikor összejöttünk, ugye én voltam az első kapcsolata, szerettem a dundi testét stb
tudod mi lett a vége? pár hét után már ő volt aki minden pasi álma, "én jobbat nem találhatnék" és a többi és a többi
szóval óvatosan kell ezzel bánni, mert ezt tudom, hogy részben én rontottam el
Azt hittem az önbizalomhiányával akarsz foglalkozni, nem pedig a külsejével.
Szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!