Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kevés szex párkapcsolatban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kevés szex párkapcsolatban?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A problémám az lenne, hogy a barátom (26/F) mostanában kevésszer szeretne lefeküdni velem (23/N). Alig tudom rávenni, most is 10 napja volt szex. Egyszerűen nem kívánja annyiszor, mint én, de azért eddig jobb volt a helyzet.😅 Ti jártatok már így? Mi segített visszalendíteni a régi kerékvágásba?

2023. febr. 5. 17:31
1 2 3 4 5 6
 41/58 anonim ***** válasza:
21%

Szia.

Üdv a klubban :)

Mi 10 éve vagyunk házasok.

Viszont nálunk a feleségem utasít vissza engem, hivatkozik mindig másra, hogy most éppen miért nincs kedve egy kis huncutságohoz. Ez már vagy 4 éve így megy.

Pedig sosem voltam önző.

De hát ez van.

Mondjuk rá nem álmodtam volna, hogy a férfiaknál is előfordul az ilyesmi.

Ennek ellenére biztosan állítom, hogy jóval több nő nem akarja a szexet, mint férfi! XD

32/F

2023. febr. 8. 23:47
 42/58 anonim ***** válasza:
100%

41- nem olyan ritka az ne lepődj meg. Nálunk is ugyanez a helyzet. Mi 7 éve vagyunk együtt, utóbbi 2 évben nincs szex mert barátom nem kívánja. Többhónapos kérlelés, lelkizés, könyörgés után most sikerült elunszolnom tesztoszteron + másfajta hormonvizsgálatra.

30/N

2023. febr. 9. 00:10
 43/58 A kérdező kommentje:
Álljál már le te szexista barom😃 nem vagyok hajlandó elolvasni a hosszú szövegeidet, gondolom hülyeség az egész. Akinek ennyi ideje van ide írkálni szapulni a nőket, annak nincs is élete. Ez abból is látszik, hogy tök mindegy a kérdés, te jössz és kiírod magadból a rosszindulatod. Ha az asszony nem fekszik otthon alád, azért ne ide gyere szidni minket, na szia. :*
2023. febr. 9. 00:17
 44/58 A kérdező kommentje:
41 és 42 nektek köszönöm, hogy megosztottátok a tapasztalataitokat. :) hálisten nekünk sincs olyan baj, hogy ne szeretne, vagy megcsalna, csak más a libidó, de szerencsére mindent megbeszéltünk, és kiküszöböljük. :)
2023. febr. 9. 00:22
 45/58 anonim ***** válasza:
100%

Szia 42-es! :)

Nagyon sajnálom :(

Teljesen átérzem a helyzetedet.

Sokáig azt hittem, hogy biztos a gyerek születése miatt van ez neki.

Nagyon sokmindenben segítettem mindig, ennek ellenére még több feladatot magamra vettem, hátha csak kialvatlan, vagy mókuskerékben érzi magát stb.

De nem...

Csak azt értem el vele, hogy én éreztem utóbbiakat, plusz a szex sem lett sűrűbb, és nem is hagyta, hogy minőségibb legyen.

Teljesen kiégtem, sajnos ki is vagyok égve.

Tavaly nagy nehezen én is rávettem, hogy menjen el néhány vizsgálatra, de semmi olyan nem igazolódott, ami megindokolná ezt a fajta "viselkedést".

Már megszoktam ezt az egészet, mármint ezt a fajta életet.

Csak az a baj, hogy ez nem jelenti azt, hogy kevésbé hiányzik a jó kommunikáció, az összebújás, ölelés, na meg a minőségi szex.

Na most jól kipanaszkodtam magam, bocsánat.

2023. febr. 9. 04:45
 46/58 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

41,45ös vagyok.

Örülök, hogy neked még van ennyi reményed. Bízom benne, hogy sikerült megbeszélnetek mindent 🙂

2023. febr. 9. 04:46
 47/58 anonim ***** válasza:

45.

Annyi kérdésem lenne, házasság előtt mennyire ismerkedtetek? Vagy egy év után házasság kapcsolat lett?

Nem ítélkezni szeretnék, kíváncsi vagyok.

Nem akarok hasonló hibát elkövetni, stb.

2023. febr. 9. 07:36
 48/58 anonim ***** válasza:

47.

2,5 évig, utána összeházasodtunk.

Házasság után, 6-7 évig minden szuper volt...

2023. febr. 9. 07:53
 49/58 anonim ***** válasza:

48.

A kapcsolat elején nem játszotta meg a szexet, orgazmust? Mindig volt hozzá kedve? Hany gyermeketek van?

2023. febr. 9. 08:19
 50/58 A kérdező kommentje:
41, 45 válaszoló, nagyon köszönöm, és én is remélem, hogy megtörténik nálatok a fordulat🙂 esetleg közös terápia? Meg a kommunikáció nagyon fontos lenne, nem nyitott rá?:(
2023. febr. 9. 08:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!