Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kevés szex párkapcsolatban?
2023. febr. 5. 18:28
Ennyi baromságot rég olvastam.
Látogass el egy férfi fórumba ahol normalis pasik beszélnek a gondjaikról.
2023. febr. 5. 18:44
13/58 A kérdező kommentje:
Nem artana egy altalanos verkep+tesztoszteronvizsgalat. Abbol sokminden kiderül. A libido egyik vezerlöje a tesztoszteron.
2023. febr. 5. 18:55
23 éves nő létére 10 napja nem szexelt, pedig lenne kivel.
Ez nő létemre is érdekes. Én leülnék vele beszélgetni. Beteg? Vagy valami más miatt depis? Vagy van köztetek valami megoldatlan konfliktus. Vagy ha téged nem kíván, akkor szakítás.
2023. febr. 5. 19:04
Ez nálunk is így van most, de mi 5 éve vagyunk együtt. Nekem valószínű magasabb a libidóm nőként. Mi 25 évesek vagyunk. Sokat beszéltünk erről, azt mondja sokszor kívánja, de akkor pont nem lehet pl nem vagyok épp ott, közösségbe vagyunk, de estére meg elfárad. Szóval sajnos így jön ki a lépés. Nem mindig azért van ez, mert ne kívánna, kell róla beszélni őszintén. Na meg azért ha te is tudod, hogy adsz magadra ugyanúgy, akkor nem ez az oka valószínű.
Régen jóval sűrűbb volt? Lett valami kudarc élmény szex közben? Ezek is lehetnek okok.
2023. febr. 5. 20:45
Nálunk mindig akkor van vagy lenne szex, amikor már este 10-11 óra, a munkám miatt meg szó szerint hulla fáradt vagyok. Elkezdjük, de félúton rájövünk hogy semmi értelme az egésznek, aztán inkább alszunk. Normális időpontban lehetetlen szexelni, mert a gyerek még felvan. Vagy én nem vagyok otthon. Nálunk teljesen reménytelen a dolog, már le is mondtam róla. Ja, nekem mint férfinek van magasabb libidóm, de az időbeosztás miatt cseszhetem.
2023. febr. 5. 21:11
Voltam ilyen helyzetben igen. Én lány vagyok vagyis mostmár nő :D De akkor 16 éves voltam az exem meg 20 amikor először lefeküdtünk, mi is két évig voltunk együtt. Ő is az elején minden talinál akarta meg előbb is volt rá kész mint én (szüzek voltunk). Aztán egy olyan fél év után csökkent a vágya nekem meg nőtt. Csak hétvégeken tudtunk lakásban lenni gondoltam akkor két nap alatt lehetne két alkalom az nem is sok. De nem lehetett. Max egy de inkább annyi sem. Mert nem volt kedve, nem szerette csinálni, félt hogy rosszul teljesít, ilyen bajai voltak. Eleinte csak kamuzott olyanokat hogy fáj a feje meg a hasa. Aztán mondta hogy nincs kedve. Nem javult semmit amúgy pedig bevetettem mindent... Mindig én másztam rá, de egyik nap megvártam hogy ő közeledjen. Délre mentem át hozzá és éjfélkor, azaz 12 óra elteltével mondja hogy ő kanos. Mondom na akkor gyere. Aztán elsült 2 perc alatt és mondta ez amiatt volt hogy túl sokat vártunk a szexszel... Hát bmeg akkor miért nem szóltál előbb :D kipróbálhatod hogy nem mozdulsz rá hanem várod hogy ő jöjjön de nem sok reményt látok bocsi...
2023. febr. 5. 22:04
Az a baromság, akik szerint biztos nem szeret meg nem kíván. Nyilván ez is egy lehetséges ok ezért mondtam olvass ffi fórumokat és akkor megtudod hogy 99%-ban nem az a gond
2023. febr. 6. 08:05
19- akkor 99%ban mi a gond? Csak sorolj felkérlek 4-5 okot abból a 99%ból.
2023. febr. 7. 00:15
Kapcsolódó kérdések: