Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogos-e ha ilyen esetben ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos-e ha ilyen esetben ki csavarom a partnerem kezét?

Figyelt kérdés

Egy parázs vitánk egy korábbi sérelem közben nagyon elfajult és a barátnőm a közel egy milliós laptopomat le akarta csukni és nem engedte, hogy beletemetkezzek. Szerettem volna először óvatosan elvenni a kezéből mert korábban is volt már rá példa, hogy ami a keze ügyébe volt oda vágta (pl.: AirPods, telefon). Ekkor jobban kezdte szorítani a laptopot és féltem, hogy kárt okoz benne (ez az eszköz egyébként két havi fizetésem és kb a fel életem és a munkám van rajta, ebből elek).

Ezután erélyesen, nem kiabálva felszólítottam, hogy engedje el a laptopot, mert ki fogom csavarni a kezéből. Ő hisztérikusan sírva rám üvöltött, hogy csavarjam, majd erre addig kezdtem hatrászorítani a kezet amíg el nem engedte.

Ekkor elkezdett harapni, próbált megutni és üvöltött, hogy én kicsavartam a kezét.

Végül minden cuccomat összeszedtem és elraktam előle és azonnal otthagytam, hogy ne eszkalálódjon a helyzet.

Nem reagáltam jól a helyzetre?

2023. jan. 26. 20:25
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
19%

Akkor Te is tudod a választ: ettől az idegbeteg pi..csától azonnal és véglegesen meg kell szabadulni.

A cuccaidat meg szerintem jogosan védted. Aki itt Téged állít be erőszakosnak, meg hibbantnak, annak megnézném a reakcióját, ha egy hisztérika nekiállna náluk balhézni, és az igazát fújva, a rikácsolása mellé az értéktárgyaikat kezdené abuzálni...

2023. jan. 30. 12:57
 22/45 anonim ***** válasza:
100%
Én csak azt nem értem, hogyha nem volt komoly, akkor miért cuccolt be hozzád? Anno a férjemmel mi is összejárogattunk az elején és összvissz egy db fogkefét hagyott nálam, hogyha hétköznap tőlem megy dolgozni, ne legywn büdös a szája. Amúgy semmit se hagyott nálam, mert nem volt komoly. Úgyhogy szerintem te aw vagy ártatlan. Elhitetted a csajjal, hogy több is lehet, különben nem tudnád qurogatni. Bravó. Valahol akkor csak megérdemelted, hogy összetörte a drága cuccaidat.
2023. jan. 30. 12:57
 23/45 anonim ***** válasza:
76%

"Vagy mit kellett volna másodjára csinálnom?"

Nem másodjára. Elsőre kellett volna férfiként, és a párjaként viselkedned. Mondjuk ha valami nézeteltérés van, akkor nem ülsz le kockulni, hanem törekedsz annak a rendezésére. Nyilván azért akarta lecsukni a notebookodat, hogy rá figyelj. Erre te mit csináltál? B***tál rá figyelni. Te egyszerűen képtelen vagy a konfliktuskezelésre, és éretlen egy komoly kapcsoaltra.

Igen, persze, ezután elszakadt nála a cérna. De csodálkozol? A legprovokatívabb dolog egy vita közben ignorálni a másikat. Gondolom, a korábbi "kirohanásai" sem voltak alaptalanok.

Az meg miért is lényeg, hogy milyen márkájú, és árfekvésű eszközeid vannak? Ja, azért, mert te ezeket nagyobb értéknek tartod, mint a barátnődet.

Amúgy meg döntsd már el, hogy most kapcsolatban vagytok-e vagy sem. De szerintem mindkettőtöknek, főleg neki sokkal jobb lenne, ha többet nem is látnátok egymást.

2023. jan. 30. 13:00
 24/45 anonim ***** válasza:
100%
Miért hagytad hogy odavigye a cuccait, ha elvileg nyíltan elmondtad neki, hogy nem komoly kapcsolatot keresel?
2023. jan. 30. 13:06
 25/45 anonim ***** válasza:
24%
Te hallod... irányítsd már át a csajt hozzám! Én szívesen elfogadnám huzamosabb ideig barátnőnek. Nem csak dugásra kellene, hanem törődnék is vele.
2023. jan. 30. 13:17
 26/45 A kérdező kommentje:

Vidékről jár fel pestre, ő is járogatott bulizni és nagy segítség volt neki hogy valahol hagyhatta a dolgait és eltölthette a szabadidejét.

Ezzel csak neki akartam segíteni, hogy ne kelljen annyi cuccal fel le mászkálnia és ne kelljen heti egykét napra albérletet bérelnie. Nem tudtam, hogy ez ekkora istenkáromlás ezt hagyni, ha már amúgy is kurogatunk.

Azért ültem le a laptophoz, mert egyszobás a lakás, nincs hova elvonulni és éreztem, hogy kezd nálam is elszakadni a cérna.

Ilyen szituban nem várom meg, amíg én is elkezdek üvöltözni és nem tudom kezelni magamat, hanem egyszerűen ott hagyom a másikat amíg mindketten le nem nyugszunk és értelmes hangnemben meg nem tudjuk beszélni. Ezt hogyan kell másként csinálni? Az ilyen jellegű "Elsőre kellett volna férfiként, és a párjaként viselkedned. Mondjuk ha valami nézeteltérés van, akkor nem ülsz le kockulni, hanem törekedsz annak a rendezésére." nem tudok mit kezdeni, semmitmondó sallangok.

Te hogyan kezelnél egy veled üvöltöző nőt férfiként? Kifejezetten érdekel, hogy mit kell másként csinálni, mint otthagyni egy picit, hogy mindenki lenyugodjon.

2023. jan. 30. 13:21
 27/45 anonim ***** válasza:
100%

"Ezt hogyan kell másként csinálni?"

Úgy, hogy nem viselkedsz elmebetegként.

Vagy netán nem csak ő tud elborulni? Te sem vagy különb ezek szerint.

2023. jan. 30. 13:24
 28/45 anonim ***** válasza:
100%
A lány félreértelmezte. Az, hogy lehet ott cucca, félig nálad lakik, az azt sejtette, hogy komolyodik a dolog. Egy szex kapcsolatban csak szex van. Nem jótékonykodunk azzal, hogy odacuccolhat a másik. Én nőként se viszem oda a pasihoz a cuccaimat, ha nem komoly valamennyire. Gyanús, hogy a punciért engedted meg ezt. A-t mondtál, de közben B-t csináltál. Összezavartad, szórakoztál, játszottál vele, amit ő megelégelt. Szóval te se vagy ma született bárány, azt hagyjuk meg. Valahol megérdemelted. És nem, nem fogom a csajt elhordani és téged igazolni, mikor te is úgy viselkedtél, mint egy phasz.
2023. jan. 30. 13:27
 29/45 anonim ***** válasza:
21%
Hozzám is nyugodtan irányíthatod a csajt, lehetne a barátnőm.
2023. jan. 30. 13:37
 30/45 anonim ***** válasza:
21%
Én is szívesen megismerkednék a hölggyel. ❤️
2023. jan. 30. 13:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!