Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos-e ha ilyen esetben ki csavarom a partnerem kezét?
Egy parázs vitánk egy korábbi sérelem közben nagyon elfajult és a barátnőm a közel egy milliós laptopomat le akarta csukni és nem engedte, hogy beletemetkezzek. Szerettem volna először óvatosan elvenni a kezéből mert korábban is volt már rá példa, hogy ami a keze ügyébe volt oda vágta (pl.: AirPods, telefon). Ekkor jobban kezdte szorítani a laptopot és féltem, hogy kárt okoz benne (ez az eszköz egyébként két havi fizetésem és kb a fel életem és a munkám van rajta, ebből elek).
Ezután erélyesen, nem kiabálva felszólítottam, hogy engedje el a laptopot, mert ki fogom csavarni a kezéből. Ő hisztérikusan sírva rám üvöltött, hogy csavarjam, majd erre addig kezdtem hatrászorítani a kezet amíg el nem engedte.
Ekkor elkezdett harapni, próbált megutni és üvöltött, hogy én kicsavartam a kezét.
Végül minden cuccomat összeszedtem és elraktam előle és azonnal otthagytam, hogy ne eszkalálódjon a helyzet.
Nem reagáltam jól a helyzetre?
Azért itt vannak érdekes pontok ebben a sztoriban.
Ahogy #13 írta, én azért a barátnő álláspontját is meghallgatnám. Eléggé sántít a sztori.
Ha egy kapcsolat ennyire rossz, akkor minek vagytok együtt? És mi volt az, ami ezt a (feltételezett) viselkedést kiváltotta belőle?
A leírásod alapján pedig egy rémesen anyagias tech-sznob képe rajzolódik ki.
Mármint én mivel vagyok beteg? Vagy mit kellett volna másodjára csinálnom? A lány, aki egyébként 24 éves, elvileg szerelmes belém és ez volt a második ilyen alkalom, mindkét esetben azért vesztünk össze, mert én nem akarok vele összejönni (senkivel nem akarok) és "ő miért nem elég nekem".
A kapcsolatunk legelején közöltem, hogy semmi komolyat nem akarok, egyébként az eset napján megkértem, hogy pakolja össze minden cuccát és menjen el.
Mit lehetett volna egy ilyen helyzetben csinálni, azt leszámítva, hogy "miért foglalkozol egyáltalán vele"? Értelemszerűen ez volt a második ilyen elborulása és ez az első randikon nem derül ki.
De ezúton köszönöm az összes incel, szenvedő, kérdéshez nem tartozó választ, mindenkinek ment a piros kéz aki ilyesmit írt.
Csak, hogy reagáljak is rá: éppen azon megy az összetűzés, hogy én elég gyakran váltogatom a partnereim, huszonéves fiatal vagyok, nem szeretném lekötni magam. Ő egy kicsit többet volt nálam és jobban megkedvelt. Nem azért vesződtem vele, mert nincs más :)
A többieknek tényleg köszönöm, mentek a zöld kezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!