Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne,ha azt mondaná a partnered, hogy még csak most kezd el érezni irántad valamit? És most talán már jó lesz. Négy éve tart.
Figyelt kérdés
2023. jan. 23. 21:13
1/9 anonim válasza:
Meg kérdezném magamtól, hogy ezt eddig miért nem vettem észre? Illetve ha eddig jó volt, ahogy szeretett engem, akkor mit változtat azon, ha ezt így kimondja?
3/9 anonim válasza:
Másnap elhagynám.
Nem lennék hajlandó olyan emberrel élni, aki "talán" érez valamit - aztán ha nem, vígan lelép az első jöttment nővel.
4/9 anonim válasza:
Ez velem nem fordulhat elő, mert mi az anyámért lennék együtt valakivel 4 évig, ha nem érez irántam semmit? Nem vagyok bolond.
6/9 anonim válasza:
Kérdés milyen kapcsolatban vagytok? Együttélésnél nem jó, viszont mondjuk laza kapcsolatnál oké lenne.
7/9 anonim válasza:
Miből is derült ki számodra, hogy pasiról van szó?
Egyébként megkérdezném, hogy eddig mi a fenét érzett, mi volt neki abban jó, hogy velem volt érzések nélkül, majd kidobnám a picsába.
8/9 anonim válasza:
Annyit értenék belole hogy eddig se érzett semmit. Nemhiszek az ilyen megváltoznak az érzeseimben cimu mesékben.
9/9 anonim válasza:
Ez egy durva beismerése annak, hogy eddig semmit se jelentettél neki, most pedig belátta, hogy 4 éve nem talál jobbat, mint te, így marad továbbra is. Hát, hallod...ekkora bunkót... Mondjuk, legalább őszinte volt, és megadta a löketet, hogy jobban teszed, ha te is inkább szétnézel, találsz-e jobbnak tűnőt, mert megette a fene azt, aki 4 éve csak kényelemből és semmi érzelemből van veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!