Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom azt mondta nem én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom azt mondta nem én voltam az eddigi legjobb partnere az ágyban. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Pár hete mondta ezt, és azóta is ezen kattogok, nem tudom elfelejteni. Az önbizalmamnak nagyon rosszat tett ez a kijelentés, nagyon megviselt.

Én úgy vagyok ezzel, hogy számomra az a legjobb, akivel éppen vagyok, nem hasonlítgatom korábbi kapcsolatokhoz, sőt nem is gondolok azokra. Ha együtt vagyok valakivel, nekem minden gondolatom körülötte forog ebben a témában.

Addig nem nyerek megnyugvást, amíg el nem hiteti velem az ellenkezőjét, de ezek után nem igazán tudnék neki hinni ebben a témában.

2022. okt. 10. 18:11
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
19%
Szerintem ezen kár görcsölni. Nem te vagy a legjobb, de idővel azzá válhatsz. Ez egy objektív dolog, én sem válok vakká, ha szerelmes leszek. Voltak helyesebb és kevésbé helyes barátaim, voltak akik kisebb vagy nagyobb méretekkel rendelkeztek, és volt akik jobbak ill. rosszabbak voltak az ágyban, ha megkérdeztek volna erről, én sem hazudtam volna, nekem az őszinteség fontosabb. Aki nem tudja ezt kezelni, az meg éretlen szerintem.
2022. okt. 10. 18:18
 2/25 anonim ***** válasza:
84%

1es, azért kíváncsi lennék, ha Neked bárki ezt mondaná, hogy esne 😂😂 jézusom... tipikus gyk-s hozzáállás...

Kérdező, számomra is fontos az őszinteség, viszont vannak olyan dolgok, amelyekre egyszerűen nem kell a tudnunk a választ szerintem. Fontos a jó kommunikáció, hiszen fejlődni is így tudunk, de cseppet sem mindegy, mit hogyan tálalunk..

2022. okt. 10. 18:23
 3/25 anonim ***** válasza:
92%

2es vagyok, az lemaradt, hogy szerintem mit kellene tenned...

Ha nem tudsz ezen túllendülni, akkor szerintem hagyd a srácot, próbálj meg egy kis önbizalmat gyűjteni.

2022. okt. 10. 18:25
 4/25 anonim ***** válasza:
54%

Szerintem sem kell a legjobbnak lenni, elég, ha van veled orgazmusa az esetek többségében(de inkább mindig). Én se akarom életemben mindig azt az ételt enni, ami a legjobban ízlett, pont attól jó, hogy kevesebbet volt, így különlegesebb, de a hétköznapi borsófőzelék azért az olyan jó.. A másik iránt csak vágyakozni szeretek.

Szerintem ilyen a szex is. Biztos, hogy én is mondtam már, hogy nem az aktuális pasimmal volt a legjobb, mert hát nem, de vele volt a legmegnyugtatóbb, vagy a legtermészetesebb, volt, aki mellett a legvonzóbbnak éreztem magam, de orgazmust nem okozott, mással fizikailag volt eszméletlen, úgy kitöltött, hogy hű, de más dolgok, pl az intimitás nem volt annyira jó, nem tudtam elengedni magam. Más meg orgazmust orgazmusra okozott a nyelvével, de anyám, de rossz volt vele a reszelés rész.

Szóval szerintem ne vedd magadra, nem lehetsz mindenben a legjobb, és ettől nem leszel kevésbé értéktelen, a szexnek is több része van, biztos, hogy van, amiben veled a legjobb, másban kevésbé. Átérzem, nekem is mondták már, hogy bedrogozva mennyivel jobb volt a mittudoménkivel, mert órákon át tartott, vagy olyan, hogy hogy tudott lovagolni, én meg nem tudok annyira, nem érzek rá. De pl nagyon jól megy az orál rész. Nekem azt kell tudnom, hogy én vagyok a legvonzóbb a pasinak, mert ha nem én, akkor nem szerelmes belém. Mások lehetnek szebbek, esztétikusabbak, de nekem kell a legjobban vonzanom szexuálisan, mert az ember a szerelmét tartja mindig annak. Szerintem gondolj te is erre, ezt kérdezd meg. Majd felnyomja az egódat.

2022. okt. 10. 18:39
 5/25 anonim ***** válasza:
57%

Soha ne tegyél fel olyan kérdést, amire nem akarod tudni az őszinte választ! Hozzáteszem senkinek, családtagnak, havernak, barátnak sem, mert sírni fogsz...

Na és, lehet minden módon jobb vagy bárkinél, de volt jobb szexe. Ő sem hasonlítgat, csak válaszolt az általad feltett kérdésre. Ezen még elgondolkozni is kár, te vagy a párja, téged akar.

2022. okt. 10. 19:13
 6/25 anonim ***** válasza:
79%

A nok maskepp elik meg az orgazmust mint a ferfiak. A ferfiaknal nagyjabol egyforma minden dugas es elvezes, persze van jobb rosszabb de sokkal kisebb hatarokon mozog. Eleve konnyebb is elelvezni.

A noi orgazmus mas, sot minden szex mas. Semmi nem garantalja hogy lesz orgazmusa a nonek azzal a partnerrel ma akivel tegnap volt.

En pont ezert nem sertodnek meg. Inkabb azt kernem mondja el min valtoztassak. Gyorsabban? Lassabban? Mas pozban? Baszas legyen vagy szeretkezes? Stb stb.

2022. okt. 10. 19:36
 7/25 anonim ***** válasza:
Ez egy trükk.. a női egó.. azt akarja hogy durván látsd el a baját. mégjobban :D hát bizony nektek is van egótok.. nem is kicsi ez van ;) Nem feltétlen mondott igazat.
2022. okt. 10. 20:14
 8/25 anonim ***** válasza:
74%
Mondd ezt : "Te se voltál a legnagyobb"....
2022. okt. 10. 20:34
 9/25 anonim ***** válasza:
52%
Mond meg neki, hogy ő meg nem a legjobb szakács a konyhában, mégis megeszed a főztjét.
2022. okt. 10. 20:35
 10/25 A kérdező kommentje:
Én vagyok a nő.
2022. okt. 10. 20:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!