Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet valaki egyszerre a legjobb barátod és a partnered is?
A legjobb barátom (22/L)több mint 1 éve együtt van egy sráccal, akivel korábban a legjobb barátok voltak, de a srác szerelmet vallott. A lányban is emiatt kialakult egyfajta kötődés/érzelem a srác felé, és szeretik egymást.
Nem lehetek a legjobb barátja a lánynak Én, mert a srác az, ezt meg is mondta (nyilván kedvesen). Ez rendjén is van, nincs bennem féltékenység. Ez viszont egy valid dolog szerintetek, hogy a legjobb barát a párod is, vagy meglapulhat valami pszichológiai tényező a háttérben, amiről esetleg Ők nem tudnak?
szerintem nincs elméleti akadálya ilyesminek (mondjuk elég egyenlőtlen tud lenni az érzelmek alakulása, amikor hosszan tartó barátság alakul át kapcsolattá).
de ha összejöttem valakivel, akkor ő onnantól nem a barátom, hanem a párom, szóval a "legjobb barát" státuszt (már ha van ilyen) ez esetben valaki más örökli
Mi 14 évesen ismerkedtünk meg, 18 éves korunkig barátok voltunk. Aztán összejöttünk, ennek lassan 4 éve.
Bár nekem a legjobb barátom egy lány, akinek a barátja meg a párom legjobb barátja :) szóval itt ez a felállás.
22L
Szerintem persze van ilyen. De ez nem jelenti azt (az én olvasatomban) hogy a te legjobb barátod nem leget egyszerre a te és a parja legjobb baratja is.
Egyszerűen csak nem ugyanaz a kettő. Most is bele lehet abba kötni hogy "de csak egy legjobb van" de szerintem ez egy óvodás hozzáállás. Ha a barátságotok nem valtozik akkor mit valtoztat a parja?
Ő a fiú legjobb barátja te meg a lány (?- nem írtad de feltételezem) legjobb barátja. Nem ugyanaz a kettő.
Nekem a legjobb barátnőm olyan szinte mint a köldökzsinórom:D szinte mindent tudunk egymásról, mindent el tudok neki mondani, tudjuk a másik mire gondol anélkül hogy kimondanank de mivel heterok vagyunk és a férfiakat kedveljük nyilvan ez ennyi:D
De nem gondolnam ha lenne egy párom, vagy neki, megvaltozna a baratsagunk.
Szerintem az a jó ha az ember helyet tud adni több embernek is, nem kell "kiszortúrozni" az embereket. En így gondolom:)
Nekem a párom a legjobb barátom is, és számomra ez egy életreszólóra tervezett kapcsolatban alapfeltétel is. Ő ismer a legjobban, vele beszélek meg mindent, szeretek vele időt tölteni.
Nem barátságból indult egyébként, egyszerűen csak az akkori legjobb barátaimtól eltávolodtam azóta, és így vele lett a legszorosabb a kapcsolatom. Ettől függetlenül természetesen lehetne rajta kívül is legjobb barátom, ha lenne másik hozzám igazán közel álló ember, akkor őt hívnám annak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!