Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom azt mondta nem én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom azt mondta nem én voltam az eddigi legjobb partnere az ágyban. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Pár hete mondta ezt, és azóta is ezen kattogok, nem tudom elfelejteni. Az önbizalmamnak nagyon rosszat tett ez a kijelentés, nagyon megviselt.

Én úgy vagyok ezzel, hogy számomra az a legjobb, akivel éppen vagyok, nem hasonlítgatom korábbi kapcsolatokhoz, sőt nem is gondolok azokra. Ha együtt vagyok valakivel, nekem minden gondolatom körülötte forog ebben a témában.

Addig nem nyerek megnyugvást, amíg el nem hiteti velem az ellenkezőjét, de ezek után nem igazán tudnék neki hinni ebben a témában.

2022. okt. 10. 18:11
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

10-es Na és, mi a problémád azzal, hogy őszinte volt, jobb lett volna, ha hazudik?

Te még magadat is be akarod csapni, nyilván van objektív véleményed. Nettó hazugság, hogy ő neked mindenben a legjobb.

2022. okt. 10. 20:44
 12/25 A kérdező kommentje:
Pedig de, mindenben ő az. Ha elhiszed, ha nem.
2022. okt. 10. 21:05
 13/25 anonim ***** válasza:
67%

#2, szerintem meg az a tipikus gyk-s hozzáállás, hogy akkor szakítson a sráccal, akit szeret. Mindig hagyjon el valakit, amikor nem olyan választ kap a kérdésére, amilyet szeretne?

Én nagyon szeretem a párom, de a kapcsolatunk elején nem passzoltunk úgy isten igazán az ágyban. Rákérdezett, hogy nekem ő-e a legjobb az eddigiek közül, én pedig őszintén elmondtam, hogy nem. Ő nem megsértődött, hanem elkezdtünk még többet beszélni erről, ki mit tesz boldoggá, stb, és azóta határozottan vele a legjobb a szex.

Hazudhattam volna (de úgy is tudta volna, nem vagyok jó ebben), de nem szerettem volna, mert nekem tényleg fontos az őszinteség. Meg így tudtunk egy csomót csiszolódni. Neki sem én voltam a legjobb eleinte, de nem vettem zokon, hogy volt jobb tapasztalata. Szerintem tényleg éretlen dolog ilyesmin megsértődni, ha minden rendben van, akkor csak arra kell törekedni, hogy egymás legjobbjai legyünk, és kész. Ilyesmin kattogni felesleges, mert mentálisan felőrli az embert, és tönkretehet egy jól működő kapcsolatot.

Nem mindenki működik úgy, mint a kérdező, aki az egekig magasztalja a másikat.

(Nem szeretett volna egyikünk sem mással szexelni, nem volt bennünk vágy más iránt, csak objektíven ítéltük meg egymást. És nem csináltunk tragédiát belőle.)

2022. okt. 10. 21:38
 14/25 anonim ***** válasza:
12: pl túl őszinte az elvárasaidhoz képest. "Hazudj valami szépet..."
2022. okt. 10. 21:43
 15/25 A kérdező kommentje:
Nem az egekig magasztalom, hanem tényleg így gondolom és érzem. És mivel így van, ezért is esett annyira rosszul. Szerintem semmi baj nincs azzal, ha az ember érzelmes, én az vagyok, bevallom, nekem ő a minden — emellett pedig fizikailag is ő az.
2022. okt. 10. 21:55
 16/25 anonim ***** válasza:
77%
#15, ezzel nincs semmi baj. Azzal van baj, ha nem tudod elfogadni, hogy ő nem az, hogy ő objektíven értékel téged. Nem mindenkinek lesz a szerelme aktuálisan első mindenben. Én imádom a páromat, de például tudom, hogy az egyik exem jobban vezetett nála. És? Objektív szempontok alapján. Attól még őt szeretem, ő a szerelmem, és bármikor inkább őt választanám. Akkor is, ha nem ő lenne számomra a legjobb az ágyban.
2022. okt. 10. 22:00
 17/25 anonim ***** válasza:
11 es ... hallod ez egy tanácsadó oldal lenne :D most..itt abból indulhatunk ki amit elmond a kérdező. honnan az ujjadból szoptad ki ezt a sok infót? ismered őket? mondj valamit oszt menj tovább okoska. Hú de bírom az ilyet. Feltesznek egyszerű kérdést és xarráá oltja 10 dologgal :D !?!?!?!? de jó kém vagy már.
2022. okt. 10. 22:13
 18/25 anonim ***** válasza:
40%

Én elhagynám. És tudod miért? Mert akit szeretünk, tisztelünk annak nem mondunk olyat, amivel fájdalmat okozunk. Akkor sem ha igaz.

Szerintem egy büdös tapló a palid.

2022. okt. 10. 22:20
 19/25 anonim ***** válasza:
92%

Kedves kérdező,

Nő vagyok, férjnél. Jó a szex itthon, az a szerencsés vagyok akinek mindig van orgazmusa, de sajnos nehéz a libidómat felkorbácsolni, szerencsére a férjem kitartó.

Volt egy exem akivel minden őrült dolgot kiprobáltunk, a kíváncsiság hajtott, hogy nekem hol vannak a határaim, adoniszi teste volt, és méretes adatokkal rendelkezett. Sokáig együtt voltunk de a testiség adta a kapcsolat alapját, amikor az kihült, meg rájöttem h ez meg az a fajta szex nem jön be többé, és aztán az egész lelki rész is feloldódott, akkor szakítottunk. Mai napig őszintén vele volt a legjobb és a néha a legrosszabb (mármint olyan dolgok miatt amik nem jöttek be) is szex. Viszont az egész képet nézve örülök h megszabadultam tőle, és nem akartam volna szakítás után ágyba bújni vele, mert aztán úgy elment a személytől a kedvem.

A férjem is túl volt már előttem azon hogy kiélje magát, amikor megismerkedtünk. Egy magas minőségű, kiegyensúlyozott, állandó jó szexben van részünk és nem kérjük meg a másikat hogy valljon színt kivel volt a legjobb, mert ez nem olyan hogy összehasonlítható. A házassághoz hozzá kapcsolódik egy erős lelki szeretet és kapocs is. Minőségibb az egész, csak ezt akarom.

Nem gondolok a régi dolgokra, mert nem jelent semmit. Ha a kérdésed nincs, bele se gondoltam volna h ha csak a natúr szexet nézzük akkor volt jobb is, de annyi minden árnyalja hogy valóban nem is az volt a legjobb

2022. okt. 10. 23:18
 20/25 anonim ***** válasza:
50%
Mondanám neki, hogy akkor b*sszon azzal, akivel jobb, engem meg hagyjon békén.
2022. okt. 11. 00:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!