Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Titeket mennyire zavar, hogy nem az aktuális partneretekkel éltétek át az eddigi legjobb szexuális élményeteket?
Tegyük fel, hogy 30 körüliek vagytok, 5 éve vagytok együtt, de életetek legjobb szexe vmelyik exetekkel volt, nem a mostanival, akivel elvileg leélitek az életet. Mennyire zavaró ez számotokra?
Lehetőleg "sima" szexre gondoljunk, hármas, gruppen stb. ne számítson.
ha valóban ez lenne a helyzet, viszont szeretném a párom akkor nem zavarna. csak akkor ha a szex kifejezetten rossz!
bár szerencsére nekem nincs ilyen gondom, mivel a férjemmel van egyedül orgazmusom más pasival nem...
27/N
Nekem semmit.
Nyilván nem véletlenül lett vége az előző kapcsolatnak... csak a jó szex sztem nem tart össze két embert, ahhoz ennél jóval több kell. Ha meg nem kifejezetten rossz a szex a mostanival, hát szerintem együtt lehet élni ezzel. Az ex az a múlt, nem érdekel, hogy vele mi volt, ha most jól érzem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!