Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ötlet ? Osszevesztünk a partneremmel. Immár sokadjára nem sikerült féken tartanom magam és elkezdtem neki sok mindenről beszélni ami bánt. O kimenekült a szitubol. Kb 1 hete nem beszélünk.
Egyrészt, amit az első ír.
Másrészt, mi f/$z az a dupla szopi?
Két péniszt szop..ni.Egyik nagy álma.
Igazatok van,de extra gazul viselkedtem. Hisztiztem, hivogattam. Most épp nehéz életszakaszban vagyok és nem tudtam kezelni semmit. A partnerem pedig nem egy empatiahős. Nehéz megbarátkozni néha vele,h ilyen, de én szeretem.Szoval én nagyon tudok kötődni, míg a partnerem nagyon nehezen.
De szeretném ha megbocsátna. Volt már ilyen többször,H sok voltam és nem volt napokig ,sőt hetekig komm.
Szerintem ez nem jó megoldás. Attól, hogy valóra váltod egy szexuális vágyát, maga a konfliktus nem lesz megoldva.
Amúgy tuti troll vagy.
Végülis, ő képtelen támogatni és megérteni, hovatovább segíteni, te meg egy önbizalom nélküli kis lábtörlő vagy.
Így már értem. Tudod mit? Szerintem jól fogd meg magadnak ezt a férfit. Váltsd valóra minden álmát, csak el ne engedd! Még a végén megkörnyékezné a normális nőket is, és az nem tenne jót... Szóval, foggal-körömmel kaparj érte!
Amúgy ez a módszer nem Lakatoséknál szokott divat lenni?
Miert jutalmaznád azt hogy eltunik?
Amugy nem is vágyna ilyenre veled ha szeretne.
Ennél nincs lejjebb szerintrm
Ha kettőt akar szni,akkor ezek szerint vagy nő,vagy meleg férfi.Utóbbi esetben pedig te lennél,a hisztis -egy másik pasi?
Nekem ez jön le...
De mindenképpen férfiként a hiszti nagyon necces,ahogy az is,hogy mindig megalázkodsz előtte. Kötődés,csak éppen rossz minden szempontból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!