Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó ötlet betenni egy dögös nőt képernyővédőnek a telefonomra, hogy felbosszantsam?
Az utóbbi időben nagyon rendes, kedves voltam vele. De az olyanokat mindig elhagyják.
És meg sem hálálta igazán.
A kapcsolat dinamikájának most az tenne jót, ha felbosszantanám valamivel.
Egyerelmu jele lenne annak,h van egy masik csajod mellette.
Bosszantas: torodj tobbet magaddal,a hobbiddal es a barataiddal.
#2 a kérdezőnek egy csaja sincs, nemhogy kettő :D
Üdv a gyakoris incelek kamu világában.
#5 Nekem az a kommunikáció, hogy ha bármi említésre méltó van, azt azonnal kommunikálom a másik felé. Nem várom meg, míg napokig, hetekig gyűlik. Elmondom, ha bánt valami, kérdezek ha látom, hogy valami bántja a másikat. Szépen megbeszéljük, a problémára koncentrálva, nem személyeskedve, hanem egymást támogatva együtt megyünk előre. Tanulunk belőle, fejlődünk, és boldogabban jövünk ki egy megoldott problémából, mint ahogy előtte voltunk.
Nem könnyű, és lassú folyamat, de javaslom az alkalmazását, mert nagyon megéri. 4-es voltam
#6 felröhögtem :D
Kivéve, ha igaz. Abban az esetben rohadj meg.
Ahaaa szóval ilyenek a "jofiuk" a kapcsolatban... Mindig hallani ettől a fajtától, hogy a komplexusos férfi a legjobb választás, mert az ilyen megbecsüli a barátnőjét, nem úgy, mint az alfamacsó.
Hát, kitartást minden nőnek, aki valamiért esélyt ad ilyeneknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!