Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz ötlet volt a közös vállalkozás?
Sziasztok!
Párommal közös vállalkozásba kezdtünk. Videózunk, én több éves televíziós ismeretekkel rendelkezem, párom viszont most kezdi. Eleinte csak én szerettem volna egyedül kis reklámfilmeket készíteni, viszont párom mondogatta, hogy ő is szeretné mert érdekli, és csináljuk ketten. Gondoltam miért ne, majd kiegészítjük egymást. Szoktunk menni közösen forgatni. A dolog hátulütője viszont az lett, hogy én természetesnek vettem ha forgatunk valahol akkor később vágunk egy videót amiben mindkettőnk munkája szerepel és azt osztjuk meg. Viszont ő 1-1 forgatás után volt, hogy megosztott felvételt amit ő készített és ebből már volt is, hogy őt személy szerint megkeresték. Hozzáteszem a kameráját én állítottam be, hogy jó legyen. Máskor amikor saját magának állította be, az nem lett jó. Szerintem ha megbeszéltük, hogy ketten csináljuk és közösen megyünk forgatni, közös vállalkozást működtetünk, akkor természetes, hogy kettőnktől kerüljön ki közös videó, hisz úgy népszerűsítjük a közös munkánkat, és pofátlanságnak gondolom, hogy ő a saját munkáit külön megosztogatja. Gondolkoztam, hogy én is megosztok a munkáimból, de önző dolognak tartanám, hogy csak saját magamat népszerűsítsem a vállalkozásunk helyett. Szerinte irigy vagyok rá, szerintem pedig ő önző. Tényleg én reagálom túl?
Nem lepődnék meg ha femászna a hátadon aztán lelép. :D
Ezt pasiként mondom, mielőtt valaki habzószájú férfigyűlolőnek nézne. 👌
De most akkor közös a vállalkozás, vagy csak együtt dolgoztok? Ha közös a vállalkozás akkor nem mindegy kit keresnek? Sok vállalkozás épül fel úgy, hogy x tehetséges valamiben, de nem tudja eladni magát, ekkor pedig jön y aki abban jó, hogy megtalálja az ügyfeleket, kapcsolatokat építsen, stb. A haszonból meg részesülnek mindketten.
Ha jön a pénz és elégedettek az ügyfelek, akkor mi a gond?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!