Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos-e ha ilyen esetben ki csavarom a partnerem kezét?
Egy parázs vitánk egy korábbi sérelem közben nagyon elfajult és a barátnőm a közel egy milliós laptopomat le akarta csukni és nem engedte, hogy beletemetkezzek. Szerettem volna először óvatosan elvenni a kezéből mert korábban is volt már rá példa, hogy ami a keze ügyébe volt oda vágta (pl.: AirPods, telefon). Ekkor jobban kezdte szorítani a laptopot és féltem, hogy kárt okoz benne (ez az eszköz egyébként két havi fizetésem és kb a fel életem és a munkám van rajta, ebből elek).
Ezután erélyesen, nem kiabálva felszólítottam, hogy engedje el a laptopot, mert ki fogom csavarni a kezéből. Ő hisztérikusan sírva rám üvöltött, hogy csavarjam, majd erre addig kezdtem hatrászorítani a kezet amíg el nem engedte.
Ekkor elkezdett harapni, próbált megutni és üvöltött, hogy én kicsavartam a kezét.
Végül minden cuccomat összeszedtem és elraktam előle és azonnal otthagytam, hogy ne eszkalálódjon a helyzet.
Nem reagáltam jól a helyzetre?
Ahogy igy le van irva, én nem látok benne nagy hibát.
Leszámitva, hogy nem tudod mit jelent a vitázás, ami hatalmas hiba, de a történtek nagyjából oké, kivéve, hogy szóba állsz egy kisgyerekkel. Te pedó vagy? A hisztis ovisokkal nem szoktunk kapcsolatot kialakitani... A 4 éves- 40 évesnél a 36 év kicsit már sok...
Mar az elso karesetnel azonnal szakitani kellett volna!!
A kartores nem fizeti meg a karod. De o foljelentest tehet sulyos testi sertesert.
Olcsobb,ha azonnal elhagyod mindeneddel egyutt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!