Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás vagy elvek?

Figyelt kérdés

Párommal 10 éve vagyunk együtt. Ő vállalkozó, ezért egész héten estig dolgozik, szombaton is dolgozik kb. 16 óráig. Soha nem panaszkodtam miatta, elfogadom, megértem. Én alkalmazott vagyok, hetköznap 7-től 15 óráig dolgozom. Előző kapcsolatomból származó gyerekem felnőtt, párjával él az én lakásomban, mi ketten a párommal lakunk. Mivel sok szabadidőm van és támogatom kell a gyerekemet (egyetemista, az apja nem segít), ezért másodállást vállaltam, szombaton 7-től 15 óráig, pultosként, kb. 2 hónapja. Most a párom ultimátumot ajánlott, hogy vagy szakítunk, vagy ott hagyom a másodállást, mert neki az derogál(diplomás vagyok). Max. anyukámhoz tudnék költözni és nagyon szeretem a párom. A plusz pénz annyira nem kell, inkább csak a hasznos elfoglaltság motivál. Nem tudom, hogy mit tegyek.

45/N 53/F

2022. dec. 26. 12:45
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Kompromisszumot kötöttünk: amíg nincs más lehetőség, addig marad ez a másodállás. Természetesen én sem szeretnék örökké heti 6 napot dolgozni, csak amíg a gyerekemnek nem lesz önálló jövedelme.
2022. dec. 26. 21:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!