Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás vagy elvek?
Párommal 10 éve vagyunk együtt. Ő vállalkozó, ezért egész héten estig dolgozik, szombaton is dolgozik kb. 16 óráig. Soha nem panaszkodtam miatta, elfogadom, megértem. Én alkalmazott vagyok, hetköznap 7-től 15 óráig dolgozom. Előző kapcsolatomból származó gyerekem felnőtt, párjával él az én lakásomban, mi ketten a párommal lakunk. Mivel sok szabadidőm van és támogatom kell a gyerekemet (egyetemista, az apja nem segít), ezért másodállást vállaltam, szombaton 7-től 15 óráig, pultosként, kb. 2 hónapja. Most a párom ultimátumot ajánlott, hogy vagy szakítunk, vagy ott hagyom a másodállást, mert neki az derogál(diplomás vagyok). Max. anyukámhoz tudnék költözni és nagyon szeretem a párom. A plusz pénz annyira nem kell, inkább csak a hasznos elfoglaltság motivál. Nem tudom, hogy mit tegyek.
45/N 53/F
Elképesztő, milyen kevés önbecsülése van egyes nőknek:)
Az én párjaim, ilyen nem is mertek volns mondani, mert az fájt volna nekik.
23N
Gondolom a párjának az lehet a baja, hogy ha valaki pultosként dolgozik az értelemszerűen jóval több emberrel kerül kapcsolatba, mintha egy irodában dolgozna a megszokott kollégáival. És így egy vendéglátóhelyen akár ismerkedhetne is (nem mondom hogy megteszi, csak nagyobb rá az esély).
Szerintem a kérdező párja azt nem szeretné, hogy pasikkal ismerkedjen. Mert ha akarja, ha nem, ott megfordulnak férfiak.
Persze ebből az egész írásból az jött le nekem, hogy nem akarod a saját lakásodból kirakni a gyerekedet, az anyádhoz sem akarsz visszamenni, tehát lakhatás szempontjából szükséged van a pasidra. Így vagy azt csinálod amit ő mond vagy mehetsz vissza anyukádhoz.
Nagyon más lehetőség nem maradt, vagy esetleg a gyereked elmegy a barátnőjével albérletbe, te meg visszaköltözöl a lakásodba, ha nem akarsz megfelelni a párod elvárásainak. Mert egy párkapcsolat két emberen múlik, a párodnak és neked is lehetnek elvárásaitok. Aztán hogy ezekből az elvárásokból ki mit hajlandó teljesíteni az már mindenkinek az egyéni tűrőképességén múlik.
"Azért a pultozás elég alja"
"A nagyszájű kommentelő nőcskék meg mind bevehetik"
Saját magad mutattad meg, mi az igazán alja dolog:D
Én csak a saját nevemben írok, aztán más másképp éli az életét és hoz döntést:
Az még addig rendben van, elfogadtaó, hogy neki ez a véleménye és esetleg nem tetszik neki. Az is rendben van, hogy ezt közli veled, hogy nem szeretné/nem tetszik neki. Az viszont már nincs rendben, hogy ezt így teszi és ultimátumot ad. Mint egy gyereknek. Vagy mint egy alárendelt személynek. Ezzel olyan szinten felqrna, hogy apásból rávágtam volna a választ.. Másrészt ha ilyen miatt szakít (??M) akkor, jobb is, aki szeret az nem viselkedik így, meg fenyegetőzik szakítással. De ez én vagyok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!