Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek,ha a barátnőm túlontúl "kívános"?
32F vagyok van egy 21L barátnőm
Lassan 4 hónapja vagyunk együtt.
Szóval a problémám és kérlek ne nevessetek ki.
Szinte mindennap találkozunk és minden nap kívánja a szexet,minden nap szexelünk.
Naponta többször is.
Elsőre tudom tök jól hangzik,de nem az.
Nem lehet semmi más programokat csinálni a szexen kívül vele.Nem lehet elmenni vele sehová,semmihez nincs kedve, folyamatosan csak itthon vagyunk és.....
Tegnap is mondtam,hogy menjünk be nézzük meg a városban a karácsonyi vilagítást,forraltborozunk vagy eszünk sült gesztenyét vagy bármit amit csak akar.
Nem volt kedve hozzá helyette otthon "filmeztünk".
A másik hogy akkor is mikor az embernek rossz,nehéz napja van akkor is csillapíthatatlan az éhsége.
Szeretem a szexet,de ez így már nekem rohadtul sok.

Abban az esetben, ha csinálnál Neki pár remegős orgazmust, szó szerint, nyitottabb lenne a sétálásra is, de sétált már eleget életében, most másra vágyik, ha nem kapja meg, elkezd álmodozni, mint Te a gesztenyéröl!
F.

Én is hasonló vagyok, bár velem azért lehet programokat csinálni, de inkább én is otthon szeretek lenni és összebújni pl.
Amúgy akik kérdezik, hogy van e a lánynak orgazmusa, nekem mindig szokott lenni pedig nem 1 órás az együttlét

Hol dicsekvés az, hogy a here nem tudja kielégíteni a barátnőjét?
Ez inkább az egyik legnagyobb szégyen.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!