Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek,ha a barátnőm túlontúl "kívános"?
32F vagyok van egy 21L barátnőm
Lassan 4 hónapja vagyunk együtt.
Szóval a problémám és kérlek ne nevessetek ki.
Szinte mindennap találkozunk és minden nap kívánja a szexet,minden nap szexelünk.
Naponta többször is.
Elsőre tudom tök jól hangzik,de nem az.
Nem lehet semmi más programokat csinálni a szexen kívül vele.Nem lehet elmenni vele sehová,semmihez nincs kedve, folyamatosan csak itthon vagyunk és.....
Tegnap is mondtam,hogy menjünk be nézzük meg a városban a karácsonyi vilagítást,forraltborozunk vagy eszünk sült gesztenyét vagy bármit amit csak akar.
Nem volt kedve hozzá helyette otthon "filmeztünk".
A másik hogy akkor is mikor az embernek rossz,nehéz napja van akkor is csillapíthatatlan az éhsége.
Szeretem a szexet,de ez így már nekem rohadtul sok.

Különböző libidó játszik szerepet egyértelműen.
(Esetleg szexpartnerként tekint rád/otthon ülős típus).

Az ilyenrknek soha nincs orgazmusa csak megjátszák.
És benne lehet az is hogy fél gogy megcsalnád inkább kiürít mindig nagyüzemi módon.
Szerintem nekem teljesen átlagos libidóm van,szeretem a szexet
De...
De azért mást is lehetne csinálni egy párkapcsolatban azon kívül, programokat tervezni,kimozdulni a lakásból
Elmenni étterembe stb.
Jah ezen én is gondolkoztam hogy csak szexpartnerként tekint rám.

Ami zárójelben van lehetséges nyugodtan.
1. voltam.
"És benne lehet az is hogy fél gogy megcsalnád inkább kiürít mindig nagyüzemi módon."
Hát akkor az sikerült neki,kiszáradtak a golyóim tőle

Van egyáltalán szegény lánynak orgazmusa?:D
Értjük hogy te kiszáradtál,)(bár kit érdekel) de nem egyedül szexelsz, kielégül a másik fél is?:D

Nem egy érettségi szinten vagytok.
Neki úgy látszik még nincs igénye másra. Nem fejlődött még annyit, hogy ezt belássa.
Nekem is volt 28 évesen hasonló barátnőm, de vele nem csak szex volt, az is volt persze napi 2-4x is akár, az egyéb program kevesebb volt, aztán ez változott. Ő 10 évvel volt fiatalabb.
8#
Boldog karácsonyt, és sikerekben gazdag boldog új évet kívánok önnek
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!