Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel veszitek rá magatokat a "muszáj"szexre?
Én férfiként éltem át a kényszerszexet. 3 év után válás lett. Dugni kellett reggel, délben, este. Kint, bent, otthon, a munkahelyen, kirándulás közben, félre kellett állni autóval stb.
Nekem heti 3 elég lett volna, addig feltöltődtem volna, éreztem volna vágyat. Viszont ez a beteges szexmánia elviselhetetlen szintet ért el a páromnál, a vége felé már fel sem állt. Meg is mondtam neki hogy keressen egy hasonló orgazmus függő, kényszeredett szexmániás embert, mert én se f*sszal, se vággyal nem bírom tovább. Aztán a fejemhez vágta hogy szerinte a napi 3 nem sok, sőt máshol ez a minimum. Tehát napi 3 a hét minden napján. A hónap minden napján. Az év minden napján. Soha többé ilyet!
Arra gondolok, hogy ez olyan, mint bármi más, amiben kompromisszumot kell kötni. Nekem elég lenne kéthetente, de arra, hogy találok ilyen, számomra megfelelő férfit, szinte semmi esély.
Ez olyan, mint mikor a párod otthagyja a koszos tányért. Amiatt sem szakítasz. Lefekszel, máshova képzeled magad, úgysem tart sokáig. Most komolyan, ez nem nagy ár, ha belegondolsz, milyen életek vannak.
44
Ugyanezen logika menten a parom sem szakit velem csak azert, mert keves a szex. Soha nem megyek bele muszajbol, es ha megcsal, akkor valami varazslo lehet idonyerovel, mert kb az idonk 99%-aban egyutt vagyunk. Gyakorlatilag az egyetlen opcio tenyleg a munkahelyi wc lenne nala😀 Illetve kb evente 2x szerveznek ottalvos bulit a haverjai, de azt sem gondolom, hogy a keves szexre megoldas az, hogy evente 2x esetleg tud szexelni massal.
De inkabb menjen tonkre a kapcsolat, minthogy heti szinten kelljen magamat megeroszakoltatnom🤷🏼♀️
49: "Az emberek igenis akarnak kapcsolatot családot, gyereket." Látod, hogy nem akar. Leírta itt 3 ember, hogy csak azért van ott és visel el dolgokat, mert nem TUD hova menni.
(Pedig tudna, pl. a mamahotelbe.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!