Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mivel veszitek rá magatokat a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel veszitek rá magatokat a "muszáj"szexre?

Figyelt kérdés
2022. dec. 22. 20:34
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 anonim ***** válasza:
74%

Én férfiként éltem át a kényszerszexet. 3 év után válás lett. Dugni kellett reggel, délben, este. Kint, bent, otthon, a munkahelyen, kirándulás közben, félre kellett állni autóval stb.

Nekem heti 3 elég lett volna, addig feltöltődtem volna, éreztem volna vágyat. Viszont ez a beteges szexmánia elviselhetetlen szintet ért el a páromnál, a vége felé már fel sem állt. Meg is mondtam neki hogy keressen egy hasonló orgazmus függő, kényszeredett szexmániás embert, mert én se f*sszal, se vággyal nem bírom tovább. Aztán a fejemhez vágta hogy szerinte a napi 3 nem sok, sőt máshol ez a minimum. Tehát napi 3 a hét minden napján. A hónap minden napján. Az év minden napján. Soha többé ilyet!

2022. dec. 23. 08:51
 42/61 anonim ***** válasza:
100%
Semmivel. Nem muszáj szexelek.
2022. dec. 23. 10:04
 43/61 anonim ***** válasza:
27%
41: Nem igazán világos, hogy ebben hol a kényszerítés.
2022. dec. 23. 10:10
 44/61 anonim ***** válasza:
12%

Arra gondolok, hogy ez olyan, mint bármi más, amiben kompromisszumot kell kötni. Nekem elég lenne kéthetente, de arra, hogy találok ilyen, számomra megfelelő férfit, szinte semmi esély.

Ez olyan, mint mikor a párod otthagyja a koszos tányért. Amiatt sem szakítasz. Lefekszel, máshova képzeled magad, úgysem tart sokáig. Most komolyan, ez nem nagy ár, ha belegondolsz, milyen életek vannak.

2022. dec. 23. 10:50
 45/61 anonim ***** válasza:
69%
44: És ez a partnerednek jó?.... :-O
2022. dec. 23. 10:54
 46/61 anonim ***** válasza:
91%
Az ilyen finomságos "úriembert" előbb verném agyon és mennék a sittre, minthogy bármit is törlesszek vagy elvárásai szerint kötelező szexeljek.
2022. dec. 23. 11:30
 47/61 anonim ***** válasza:
91%

44

Ugyanezen logika menten a parom sem szakit velem csak azert, mert keves a szex. Soha nem megyek bele muszajbol, es ha megcsal, akkor valami varazslo lehet idonyerovel, mert kb az idonk 99%-aban egyutt vagyunk. Gyakorlatilag az egyetlen opcio tenyleg a munkahelyi wc lenne nala😀 Illetve kb evente 2x szerveznek ottalvos bulit a haverjai, de azt sem gondolom, hogy a keves szexre megoldas az, hogy evente 2x esetleg tud szexelni massal.

De inkabb menjen tonkre a kapcsolat, minthogy heti szinten kelljen magamat megeroszakoltatnom🤷🏼‍♀️

2022. dec. 23. 13:03
 48/61 anonim ***** válasza:
22%
De nekem ez nem erőszak, hanem csak kellemetlenség. A szex azért elég nagy része a kapcsolatnak, tisztában vagyok vele, hogy velem van a baj, így nekem kell alkalmazkodni.
2022. dec. 23. 13:08
 49/61 anonim ***** válasza:
74%
Az önálló lakhatást megoldani egyedül ebben az országban lehetetlen. Vagy alberletrabszolga leszel, vagy mamahoteles lúzer. Viszont azt senkitől ne várjuk már el, hogy beérje a puszta létezéssel. Az emberek igenis akarnak kapcsolatot családot, gyereket. Ez az ország hibája, hogy a dolgozó ember nem tud előre jutni a lakáscéljaiban, nem az egyéné.
2022. dec. 23. 13:48
 50/61 anonim ***** válasza:
29%

49: "Az emberek igenis akarnak kapcsolatot családot, gyereket." Látod, hogy nem akar. Leírta itt 3 ember, hogy csak azért van ott és visel el dolgokat, mert nem TUD hova menni.

(Pedig tudna, pl. a mamahotelbe.)

2022. dec. 23. 13:57
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!