Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mivel veszitek rá magatokat a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel veszitek rá magatokat a "muszáj"szexre?

Figyelt kérdés
2022. dec. 22. 20:34
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 anonim ***** válasza:
46%
Sehogy, nem csinalok ilyet. Nem dol ossze a vilag, ha neha meg kell varni, mig magatol lelankad. Baratom meg eletben van.
2022. dec. 22. 20:45
 12/61 anonim ***** válasza:
71%
"muszáj szex" - annak az igazi neve az, hogy nemi erőszak, kérdező.
2022. dec. 22. 20:48
 13/61 anonim ***** válasza:
18%
#7 Noren babám, nálam mindenki erősebb (normál 175/55, most szülés után 58) :D de erőszakolóval még sosem álltam össze. De amúgy igen, valami ilyesmi lehet az a muszáj szex. Gondolom valami incel írta ki, lábtörlő nőnek kiadva magát, ahogy szokták itt :D
2022. dec. 22. 20:49
 14/61 A kérdező kommentje:

muszáj szex

- Mert össze kell végre hozni a babát.

- Mert másképp lelép a párod.

- Mert másképp félrelép a párod.

- Mert azzal törlesztesz.

- Mert abból élsz, meg a gyerek is.

- ...

2022. dec. 22. 20:57
 15/61 anonim ***** válasza:
87%

Ja hogy te a finomságos rébuszos vagy. Ügyes vagy, a kérdésből most nem derült ki rögtön, csak ebből a #14-esedből.

No akkor a válaszok:

1. mindkét gyerekem elsőre összejött. De ebben az esetben igen, létező dolog a "muszájszex".

2-3: mehet Isten hírével

4-5: anyád 🤦

2022. dec. 22. 21:01
 16/61 anonim ***** válasza:
26%
Itt hiába teszel fel ilyen kérdéseket. A GYK-en mindenkinek tökéletes kapcsolata van 20-30-40...akárhány éven át lángoló szerelemmel.
2022. dec. 22. 21:03
 17/61 anonim ***** válasza:
44%

😂😂

Nem lep le a parom azert, mert 10-bol csak 6x van szex.

A tobbi opciohoz nincs kozom.

2022. dec. 22. 21:04
 18/61 anonim ***** válasza:
83%
Kedves kérdező! Tapasztalat, hogy a muszájszexből nem lesz gyerek az esetej nagy részében, mert stresszeltek azon, hogy úristen gyereket kell csinálni. A 11.hónapban estem teherbe, amikor rohadtul nem néztem a ciklusonat, hogy na most kell. Hanem csak élveztük. Amikor meg ovuláltam lh teszttel és ultrahangon kísérve, nem sikerült teherbe esni. Ha valami nem esik jól, akkor ne erőltesd szerintem. Tök mindegy milyen okokat hozol fel a muszájszex mellett. Ha valamit nem akarsz, az sose muszáj. Hála istennek a férjem nem ilyen tuskó. Csak mondom, hogy nekem 9 hónapig veszélyeztetettség miatt tilos volt a szex, plusz utána 6 hét a gyermekágyas időszak. Ha a férjem félreqúr vagy lelép ilyen esetben, akkor jobban is járok, hogy vége van, mert akkor nem szeret.
2022. dec. 22. 21:12
 19/61 anonim ***** válasza:
81%
14: Nekem az az indokom pérkapcsolatra, hogy kívánom őt. Semmi más gyakorlatilag. Ha ez nem lenne, nem akarnék kapcsolatot. Szóval te hogyhogy akarsz?
2022. dec. 22. 21:25
 20/61 anonim ***** válasza:
9%
#19 kívánod 15 év után egy beteg, sérült gyerekkel hetente 4x?
2022. dec. 22. 21:30
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!