Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megvert a párom,mit tehetek?
Gyors leszek.
Ma részegen jött haza de szerintem valamit szivott is,mint ha nem ő lenne.
Szóvá tettem majd brutálisan megvert.
A szám felszakadt az egész arcom fel van dagadva,a fejemen pupok vannak a többi testrészem is brutál lila.
Neki állt folytogatni,már azt éreztem hogy jönnek ki a szemeim és mindjárt meghalok.
Többször is elmondta hogy meg fog ölni.
Itt a 2 éves gyerekünk aki ezt végig is nézte.
Mit tehetek ez ellen hogy békén hagyjon innentől minket?
Magátol nem fog elmenni,előbb ölne meg.
Ha a rendőrséget hívom,mire kiérnek én már fixen halott vagyok.
Hangfelvételt készítettem mindenről,amikor elkezdett nem normális lenni jött egy sugallat hogy nyomjam be a telefonon és sok részt fel is vett ahogy üt és folytogat ,szinte már az utolsókat nyőgtem..
Holnap elmegyunk ha eltudunk a gyerekkel,ha elmondom neki hogy hangfelvétel van az egészről akkor van esély hogy eltűnjön az életünkből?
Ezt nem fogják törölni mivel nem kamu kérdés.
De engedjük el.
Megoldom a kis dolgaimat egyedül.
További szép napot Nektek és kellemes ünnepeket.
Én nem hiszem, hogy feltétlenül kamu. Tipikus egybites ágyú, széttraumatizált, cselekvésképtelen nő, akinek az lett tanitva, hogy kussoljon.
A kérdés is valszeg azért lett kiírva, hogy megerősítsék abban, hogy a csávó mellett a helye, mert ha tényleg érdekelné, ha tényleg cselekedni akarna, akkor cselekedett volna.
Elhiszem, hogy fél valaki ilyenkor, főleg hogy a családon belüli erőszakkal rohadt sok esetben nem tesznek semmit, a rendőr kimegy, aztán úgyse csinál semmit, amíg valami tragédia be nem következik.
És akkor még ne felejtsük el, hogy a bántalmazásnak nemcsak fizikai, de lelki vonulata is van, a bántalmazó rengetegszer hiteti el az áldozattal, hogy egy semmi nélküle, stb.
+ írta, hogy 2 éves a gyereke. A gyes 25 ezer, a családi pótlék 12, abból egy hétig nem élnének meg.
És az úgy működik, hogy csak beadom bölcsibe a gyereket, én meg akkor hétfőtől munkába állok? Hát rohadtul nem.
Először is: keresni kell egy ingatlant, amibe lehet költözni, összegyűjteni rá a lóvét, ha kell, bútorokat venni bele.
Másodszor: fel kell venni a bölcsivel a kapcsolatot, van-e hely, mikor tudják fogadni, egyáltalán mehet-e bölcsibe.
Harmadszor: munkáltató - a bölcsibe munkáltatói igazolással veszik be a gyerekeket, kell találni munkát, vagy visszamenni oda, ahonnan szules előtt eljöttél. És ott se mindegy, hogy mikor kezdesz, nem egy nap az egész.
68: ha valós a történet, akkor vannak ún. védett házak! Ahol pár hónapra kaphat szállást, és titokban tartják a hollétét. a NANE-n keresztül tudja intézni...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!