Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megvert a párom,mit tehetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megvert a párom,mit tehetek?

Figyelt kérdés

Gyors leszek.

Ma részegen jött haza de szerintem valamit szivott is,mint ha nem ő lenne.

Szóvá tettem majd brutálisan megvert.

A szám felszakadt az egész arcom fel van dagadva,a fejemen pupok vannak a többi testrészem is brutál lila.

Neki állt folytogatni,már azt éreztem hogy jönnek ki a szemeim és mindjárt meghalok.

Többször is elmondta hogy meg fog ölni.

Itt a 2 éves gyerekünk aki ezt végig is nézte.

Mit tehetek ez ellen hogy békén hagyjon innentől minket?

Magátol nem fog elmenni,előbb ölne meg.

Ha a rendőrséget hívom,mire kiérnek én már fixen halott vagyok.

Hangfelvételt készítettem mindenről,amikor elkezdett nem normális lenni jött egy sugallat hogy nyomjam be a telefonon és sok részt fel is vett ahogy üt és folytogat ,szinte már az utolsókat nyőgtem..

Holnap elmegyunk ha eltudunk a gyerekkel,ha elmondom neki hogy hangfelvétel van az egészről akkor van esély hogy eltűnjön az életünkből?

2022. dec. 21. 21:23
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/71 anonim ***** válasza:
43%
60: már az n+1. hasonló sztori, és mindig kiderül, hogy szórakozásból horrorizálja a GYK közönségét....
2022. dec. 22. 10:56
 62/71 anonim ***** válasza:
74%
60, azert vagyunk ennyire sokan, akik szerint kamu, mert 2x kamuzott, es mindegyikre azt irta, hogy nem kamu. Es mindegyik kerdes olyan, amire az ember joindulattal felelne. Az elsonel igy is volt. A masodik kozvetlen az elso torlese utan jott, aztan azt is toroltek, es jott ez, amirol ujfent hoggyuk el, hogy nem kamu. Mar nem is haragudj, de mar nem izgat, mert nem hiszem el.
2022. dec. 22. 11:13
 63/71 A kérdező kommentje:

Ezt nem fogják törölni mivel nem kamu kérdés.

De engedjük el.

Megoldom a kis dolgaimat egyedül.

További szép napot Nektek és kellemes ünnepeket.

2022. dec. 22. 12:03
 64/71 anonim ***** válasza:
86%
Old meg a kis dolgaid, jó, csak pls, ne írj ki több kamu kérdést.
2022. dec. 22. 12:10
 65/71 anonim ***** válasza:
100%
63: és akkor mesélj, mit mondtak a rendőrségen, meg az orvosnál a látlelet felvételekor...
2022. dec. 22. 12:12
 66/71 anonim ***** válasza:
78%

Én nem hiszem, hogy feltétlenül kamu. Tipikus egybites ágyú, széttraumatizált, cselekvésképtelen nő, akinek az lett tanitva, hogy kussoljon.

A kérdés is valszeg azért lett kiírva, hogy megerősítsék abban, hogy a csávó mellett a helye, mert ha tényleg érdekelné, ha tényleg cselekedni akarna, akkor cselekedett volna.

Elhiszem, hogy fél valaki ilyenkor, főleg hogy a családon belüli erőszakkal rohadt sok esetben nem tesznek semmit, a rendőr kimegy, aztán úgyse csinál semmit, amíg valami tragédia be nem következik.

És akkor még ne felejtsük el, hogy a bántalmazásnak nemcsak fizikai, de lelki vonulata is van, a bántalmazó rengetegszer hiteti el az áldozattal, hogy egy semmi nélküle, stb.

+ írta, hogy 2 éves a gyereke. A gyes 25 ezer, a családi pótlék 12, abból egy hétig nem élnének meg.

2022. dec. 22. 16:45
 67/71 anonim ***** válasza:
96%
2 éves gyerek bőven mehet bölcsibe.... a kérdező meg dolgozni.
2022. dec. 22. 16:49
 68/71 anonim ***** válasza:
72%

És az úgy működik, hogy csak beadom bölcsibe a gyereket, én meg akkor hétfőtől munkába állok? Hát rohadtul nem.

Először is: keresni kell egy ingatlant, amibe lehet költözni, összegyűjteni rá a lóvét, ha kell, bútorokat venni bele.

Másodszor: fel kell venni a bölcsivel a kapcsolatot, van-e hely, mikor tudják fogadni, egyáltalán mehet-e bölcsibe.

Harmadszor: munkáltató - a bölcsibe munkáltatói igazolással veszik be a gyerekeket, kell találni munkát, vagy visszamenni oda, ahonnan szules előtt eljöttél. És ott se mindegy, hogy mikor kezdesz, nem egy nap az egész.

2022. dec. 22. 16:53
 69/71 anonim ***** válasza:
100%

68: ha valós a történet, akkor vannak ún. védett házak! Ahol pár hónapra kaphat szállást, és titokban tartják a hollétét. a NANE-n keresztül tudja intézni...

[link]

2022. dec. 22. 17:00
 70/71 anonim ***** válasza:
100%
2022. dec. 22. 17:04
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!