Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megvert a párom,mit tehetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megvert a párom,mit tehetek?

Figyelt kérdés

Gyors leszek.

Ma részegen jött haza de szerintem valamit szivott is,mint ha nem ő lenne.

Szóvá tettem majd brutálisan megvert.

A szám felszakadt az egész arcom fel van dagadva,a fejemen pupok vannak a többi testrészem is brutál lila.

Neki állt folytogatni,már azt éreztem hogy jönnek ki a szemeim és mindjárt meghalok.

Többször is elmondta hogy meg fog ölni.

Itt a 2 éves gyerekünk aki ezt végig is nézte.

Mit tehetek ez ellen hogy békén hagyjon innentől minket?

Magátol nem fog elmenni,előbb ölne meg.

Ha a rendőrséget hívom,mire kiérnek én már fixen halott vagyok.

Hangfelvételt készítettem mindenről,amikor elkezdett nem normális lenni jött egy sugallat hogy nyomjam be a telefonon és sok részt fel is vett ahogy üt és folytogat ,szinte már az utolsókat nyőgtem..

Holnap elmegyunk ha eltudunk a gyerekkel,ha elmondom neki hogy hangfelvétel van az egészről akkor van esély hogy eltűnjön az életünkből?

2022. dec. 21. 21:23
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/71 anonim ***** válasza:
100%
Jelentettétek?
2022. dec. 21. 22:25
 42/71 anonim ***** válasza:
96%

Feljelented, és kidobod a francba.

Ez komolyan kérdés??

2022. dec. 21. 22:25
 43/71 anonim ***** válasza:
78%
Ennek nem érdemes hinni. Amint kiderül, hogy ő az, aki már egyszer kamuzott, kiírja a következőnél végül, hogy ez egyszer tényleg nem kamu, higgyünk neki. Aztán a vége az, hogy minket szid, előjön belőle az állat, elküld az anyánkba és átkozódik, aztán törlik a kérdést és a fiókját, aztán újra regisztrálja magát, és megint kiír valamit, amit higgyünk el ezúttal, nem kamu... Hiszi a piszi, anyukám. Ha nem kamu, edd meg amit főztél.
2022. dec. 21. 22:26
 44/71 anonim ***** válasza:
81%
Azt se feledjük, hogy azt is hányszor leírta, hogy "jó, akkor több kérdést nem teszek ki és törlöm magam".
2022. dec. 21. 22:30
 45/71 anonim ***** válasza:
86%
Az a legszomorúbb ebben, hogy akinek valóban szüksége lesz segítségre, nem ez az elmebeteg kényszeres hazudozó írja ki, emiatt az egy miatt valószínűleg bunkó, flegma válaszok jönnek majd, mert ez a nem írom le micsoda játszott az emberek jóindulatával.
2022. dec. 21. 22:35
 46/71 anonim ***** válasza:
100%

#45: pontosan!..

A valóban rászorulók segítseg nélkül maradnak az ilyen kamuzók miatt. ☹

2022. dec. 21. 22:39
 47/71 anonim ***** válasza:
92%
Gyámügy. Költözés.
2022. dec. 21. 22:40
 48/71 anonim ***** válasza:
94%
És a kérdező maga írta legutóbb, hogy szerinte dark humor... Agybeteg.
2022. dec. 21. 22:40
 49/71 anonim ***** válasza:
100%
47, a kérdés kamu.
2022. dec. 21. 22:46
 50/71 anonim ***** válasza:
100%
szerintem legyen rántott sajt a holnapi menü
2022. dec. 21. 23:08
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!