Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megvert a párom,mit tehetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megvert a párom,mit tehetek?

Figyelt kérdés

Gyors leszek.

Ma részegen jött haza de szerintem valamit szivott is,mint ha nem ő lenne.

Szóvá tettem majd brutálisan megvert.

A szám felszakadt az egész arcom fel van dagadva,a fejemen pupok vannak a többi testrészem is brutál lila.

Neki állt folytogatni,már azt éreztem hogy jönnek ki a szemeim és mindjárt meghalok.

Többször is elmondta hogy meg fog ölni.

Itt a 2 éves gyerekünk aki ezt végig is nézte.

Mit tehetek ez ellen hogy békén hagyjon innentől minket?

Magátol nem fog elmenni,előbb ölne meg.

Ha a rendőrséget hívom,mire kiérnek én már fixen halott vagyok.

Hangfelvételt készítettem mindenről,amikor elkezdett nem normális lenni jött egy sugallat hogy nyomjam be a telefonon és sok részt fel is vett ahogy üt és folytogat ,szinte már az utolsókat nyőgtem..

Holnap elmegyunk ha eltudunk a gyerekkel,ha elmondom neki hogy hangfelvétel van az egészről akkor van esély hogy eltűnjön az életünkből?

2022. dec. 21. 21:23
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/71 anonim ***** válasza:
23%
Csuda jó párválasztások tesznek tanúbizonyságot ezen az oldalon.
2022. dec. 21. 21:43
 12/71 anonim ***** válasza:
89%

11. Várjuk ki a végét. ....

Volt vagy feltucat hasonló amit töröltek... mertvkiderült hogy kitalació volt.

2022. dec. 21. 21:45
 13/71 anonim ***** válasza:
88%

Ha a rendőrséget hívom,mire kiérnek én már fixen halott vagyok.

Igazad van. Gyakorizni hasznosabb.

2022. dec. 21. 21:45
 14/71 anonim ***** válasza:
99%
Kórházi ügyelet, ott pedig vetess fel látletet. Ők hivatalból hívják a rendőröket, helyben meg tudod tenni a feljelentést.
2022. dec. 21. 21:46
 15/71 anonim ***** válasza:
82%
Na igen, ez a másik, amiért kevésbé tudom komolyan venni a kérdést. Hívogató az ilyen kérdés, gyorsan érkezik rá válasz, de a rendőr akkor is gyorsabban kijön, vagy tenne bármi hasznosat a kérdező ahelyett, hogy itt várja a válaszokat, és azok közül mazsolázik.
2022. dec. 21. 21:48
 16/71 anonim ***** válasza:
94%
Nekem is vannak fenntartásaim. Ha tényleg megtörtént, amiről a kérdésben szó van, akkor nem értem hogy a kérdező - lényegében félholtan - miért a gyakorira jön fel először, ahelyett hogy hóna alá csapná a gyereket és indulna az ügyeletre, látleletet vetetni. Ahogy már írták mások is: az orvos fogja hívni a rendőröket, ha meglátja a sérüléseket.
2022. dec. 21. 21:53
 17/71 anonim ***** válasza:
78%
16, csak 8 napon túli sérülést jelentünk (sajnos). Zúzódás, zúzott seb belüli. Ha nincs egy törés, semmit nem tehetünk. Plusz ha commotio miatt bent tartjuk, a kicsi megy addig a gyerekotthonba.
2022. dec. 21. 21:56
 18/71 anonim ***** válasza:
86%
Nekem egy ilyen súlyos esetben, eszembe nem jutna pont ide írogatni. Amíg ezt a kérdést ide leírtad, már rég írhattál volna egy üzenetet valamelyik családtagodnak/barátodnak, hogy segítsenek és értesítsék a rendőrséget, ha már te nem mered.
2022. dec. 21. 21:58
 19/71 anonim ***** válasza:
100%
Attól még rendőrt tudna hívni, és ha van bizonyíték, szerintem jó eséllyel távoltartásit is szerezne a kérdező, amennyiben nem az anyuka/nővér eltűnése csapott át verésbe.
2022. dec. 21. 21:58
 20/71 anonim ***** válasza:
85%
12 Csaladi kapcsolatokban valaki azon viccelodik neha, hogy eltunt a novere, nem ment haza, mit tegyenek. En 0-24 itt logok, de eszembe nem jutna ilyen helyzetben ide irkalni. Ellenben idiota baromsagokat kiirok neha (1-2 havonta) kerdeskent… :)
2022. dec. 21. 21:59
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!