Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megvert a párom,mit tehetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megvert a párom,mit tehetek?

Figyelt kérdés

Gyors leszek.

Ma részegen jött haza de szerintem valamit szivott is,mint ha nem ő lenne.

Szóvá tettem majd brutálisan megvert.

A szám felszakadt az egész arcom fel van dagadva,a fejemen pupok vannak a többi testrészem is brutál lila.

Neki állt folytogatni,már azt éreztem hogy jönnek ki a szemeim és mindjárt meghalok.

Többször is elmondta hogy meg fog ölni.

Itt a 2 éves gyerekünk aki ezt végig is nézte.

Mit tehetek ez ellen hogy békén hagyjon innentől minket?

Magátol nem fog elmenni,előbb ölne meg.

Ha a rendőrséget hívom,mire kiérnek én már fixen halott vagyok.

Hangfelvételt készítettem mindenről,amikor elkezdett nem normális lenni jött egy sugallat hogy nyomjam be a telefonon és sok részt fel is vett ahogy üt és folytogat ,szinte már az utolsókat nyőgtem..

Holnap elmegyunk ha eltudunk a gyerekkel,ha elmondom neki hogy hangfelvétel van az egészről akkor van esély hogy eltűnjön az életünkből?

2022. dec. 21. 21:23
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/71 anonim ***** válasza:
100%
Én sajtos tésztát fogok enni sült virslivel.
2022. dec. 21. 23:13
 52/71 anonim ***** válasza:
100%
Ebben csak tényleg az a szomorú, hogy valakivel ez tényleg megtörténik.
2022. dec. 21. 23:32
 53/71 anonim ***** válasza:
100%
Előbb írsz ide mint kérj segítséget hivatalos szervtől? Nem is magadért akkor a gyerekért!
2022. dec. 22. 03:46
 54/71 anonim ***** válasza:
56%
Videofelvetel lenne a legjobb! Úgy eselyed van eltiltani is a gyereker
2022. dec. 22. 04:04
 55/71 anonim ***** válasza:
92%

Az a legszomorúbb ebben, hogy akinek valóban szüksége lesz segítségre, nem ez az elmebeteg kényszeres hazudozó írja ki, emiatt az egy miatt valószínűleg bunkó, flegma válaszok jönnek majd"

Hidd el, undorító, bunkó és flegma válaszok jönnek enélkül is.

2022. dec. 22. 06:37
 56/71 anonim ***** válasza:
80%

#55: Pontosan ez a helyzet! :(((

Senki nem veszi már itt komolyan a komoly kérdéseket sem, mert kb. 1:10 az arány a komoly és kamu kérdések között. :(((

2022. dec. 22. 08:52
 57/71 anonim ***** válasza:
80%
Plusz azért a frusztráltság is rátesz egy hatalmas lapáttal, mert ide az emberek stresszlevezetés gyanánt járnak és mindenkit leszólnak, mivel az ő életük romokban van.
2022. dec. 22. 10:29
 58/71 anonim ***** válasza:
94%

Kórház, látletet.

Távoltartás.

2022. dec. 22. 10:32
 59/71 anonim ***** válasza:
64%
58: a távoltartás leginkább az ilyen és hasonló kamukérdések feltevőire kéne... a GYK-tól való távoltartás.
2022. dec. 22. 10:39
 60/71 anonim ***** válasza:
44%

Honnan tudod, hogy kamu? Voltál náluk?

De, távoltartás. Ha akkor kijön a rendőr, akkor x napra ad távoltartást, ebben nem vagyok otthon. Ha pedig a bíróságra ad be kérvényt megelőző távoltartásra, akkor azt max 60 napra, gyorsított eljárásban ítélik meg. A környékére nem mehet a hapsi két hónapig.

2022. dec. 22. 10:54
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!