Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megvert a párom,mit tehetek?
Gyors leszek.
Ma részegen jött haza de szerintem valamit szivott is,mint ha nem ő lenne.
Szóvá tettem majd brutálisan megvert.
A szám felszakadt az egész arcom fel van dagadva,a fejemen pupok vannak a többi testrészem is brutál lila.
Neki állt folytogatni,már azt éreztem hogy jönnek ki a szemeim és mindjárt meghalok.
Többször is elmondta hogy meg fog ölni.
Itt a 2 éves gyerekünk aki ezt végig is nézte.
Mit tehetek ez ellen hogy békén hagyjon innentől minket?
Magátol nem fog elmenni,előbb ölne meg.
Ha a rendőrséget hívom,mire kiérnek én már fixen halott vagyok.
Hangfelvételt készítettem mindenről,amikor elkezdett nem normális lenni jött egy sugallat hogy nyomjam be a telefonon és sok részt fel is vett ahogy üt és folytogat ,szinte már az utolsókat nyőgtem..
Holnap elmegyunk ha eltudunk a gyerekkel,ha elmondom neki hogy hangfelvétel van az egészről akkor van esély hogy eltűnjön az életünkből?
Igen,ide írtam ki..
Sajnálom
A fürdőbe tudtam bemenni s volt 2 perc amig békénhagyott.
Majd kezdődött elölről minden
Kérlek titekek,csak ezt az egyet hogy higgyetek nekem,nem kamu sajnos.
Félek minden hivatalos dologtól..
Félek hogy ennek a kicsi issza meg a levét mint pl az előbb itt említett gyerekotthon..
Most talán elaludt és békénhagy.
Holnap vége lesz ennek a rémálomnak.
Köszönöm aki normálisan tudott választ írni
"Kérlek titekek,csak ezt az egyet hogy higgyetek nekem,nem kamu sajnos."
Áááá, és visszatért. És megint nem kamu...:D Azt tudtátok, hogy én vagyok Télapó és a Húsvéti Nyuszi szerelemgyereke?
"Félek minden hivatalos dologtól.."
Kérdező, akkor rajtad nem lehet segíteni, helyben maradsz a következő pofonért... hagyd ott ezt az embert, aki egyszer megteszi, megteheti újra is. De ha maradsz és nyünnyögsz, hogy te félszt a hivatalos dolgoktól, akkor bocs, nem tudunk segíteni.
Leírták többen is, mi a teendő. Fogod a gyereket és mész, már ma. Pláne ha már elaludt, így nem tudja megakadályozni.
Srácok, segítsetek gyorsan, épp szülök és közben a párom kést szegez a torkomhoz.
Most épp félrenézett, mert a kedvenc reklámja megy a TV-ben, addig tudtam írni.
Mit csináljak? SOS. Nem kamu, eskü.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!