Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekes elvált pasival kapcsolat? Mik az előnyök és a hátrányok?
Ennek a ferfinek nincs se energiaja se penze egy normalis parkspcsolatra.
16 even aluli gyerek meg nem hianyzik otthonrol.
:D Szerintem meg te óriási sértésnek vetted, hogy idejársz okoskodni. És milyen igazam lett. Gyereked az nincs, akkor minek szólsz hozzá olyanhoz, amiről halvány lila gőződ sincs? :D
De a biztonság kedvéért ne állalj egynél több gyereket. :D :D
"Idegen nő kölyke"
Hat basszus aki így gondolkodik! A párod gyereke, aki ráadásul semmiről se tehet, inkább áldozata a válásnak!
Ez mindenkinek egyedi hogy el tudja e ezt fogadni vagy sem.
Ha lesz közös gyerek, ő nem fog a masik miatt háttérbe szorulni, sőt nagyobb eséllyel szorul a régebbi háttérbe, hiszen az uj van az új szerelemből.
Ezt persze neked kell felmérni, de ha jó a kapcsolatotok (paroddal is, gyerekével is), akkor szerintem nincs mitől tartani.
A sok program meghát... Attól függ mi az. Mi pl jarunk kirándulni, horgaszni, gombázni 3 gyerekkel (2 övé, 1 enyém, közös tervben), nincs ezzel gond, nekik is jó. Mondjuk ha mindig játszoház meg bábelőadás, meg hasonkóak lennének az engem is zavarna. De a közöseket lehet élvezni. Nyilván jobb lenne kettesben, de ezt el kell fogadni, a másik sem igy tervezte.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!