Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyerekes elvált pasival kapcsolat? Mik az előnyök és a hátrányok?

Figyelt kérdés

2022. dec. 4. 08:38
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
0%
Kedves #18-as, szerinted én baromságot írtam. Remélem, elolvastad a következő két kommentet. Egyébként gondolom, első feleség vagy, azért reagáltál ilyen vehemensen.
2022. dec. 4. 16:27
 22/35 anonim ***** válasza:
0%
Évekig egy elvált háromgyermekes apával voltam együtt. Előnye: anyagilag jól jottem ki belőle nagyon, autó lakás kocsi pénz stb stb, hátránya: lelkileg a béka segge alatt voltam végig
2022. dec. 4. 17:18
 23/35 anonim ***** válasza:
34%

Ennek a ferfinek nincs se energiaja se penze egy normalis parkspcsolatra.

16 even aluli gyerek meg nem hianyzik otthonrol.

2022. dec. 4. 17:46
 24/35 anonim ***** válasza:
0%
17-21 tényleg baromságot írtál. Gondolom tapasztalatlan, gyermektelen fiatalka vagy. Azon sem lepődnék meg ha egyke lennél. :D De javaslom egynél több gyereket ne vállalj. Kettő neked már sok lenne, mert a leírásod szerint a másodiknak nem jutna már semmi. Az utánad lévő talán pont azt próbálta elmagyarázni neked, hogy ha egy szülőnek van két gyereke, akkor mind a kettő a saját gyereke, mind a kettőt szereti és mind a kettőre odafigyel, mindkettőre költ. Alapesetben! Amit pedig te írsz, az általában pont fordítva szokott lenni, ahogy már az elején néhány válaszoló le is írta. :) Apuka új kapcsolatában születik egy gyerek, akkor minden nap jelen van a gyerek életében, napi szinten részt vesz a gyereknevelésben, nem csak akkor ha az exfeleségnek programa vagy gondja van. És akár tetszik, akár nem, a napi szintű jelenlét előbb utóbb egyre inkább szorosabb köteléket eredményez az új kapcsolatában lévő gyerekével, mint az előző kapcsolatában lévővel. Ha az előző gyerek még kicsi, akkor szép lassan elmaradnak a sűrű hétvégi programok, vagy akár a kapcsolattartás is, ha esetleg nagyobbacska, akkor pedig megy babázni... Alapesetben kicsit megváltozik az élete apukának is, nem csak egy szemefénye lesz, hanem kettő. :D Viszont anyagilag jól át kell gondolni az egészet még a kapcsolat megkezdése, elmélyülése előtt, hogy ki mit akar. Mert legtöbb esetben nem feltétlenül a gyerek lesz aki hiányt szenved valamiben, hanem az új feleség. Mintahogy előttem is írta valaki, pl lelkileg.
2022. dec. 4. 19:17
 25/35 anonim ***** válasza:
53%
#24 Te tényleg nem olvastad el az utánad írt válaszokat, csak az enyémen lovagolsz. Amúgy rohadtul tévedsz, mert nem vagyok "fiatalka". Az igaz, hogy gyerekem nincs. Lehet, hogy te nem elhagyott feleség vagy, hanem elvált apa?
2022. dec. 4. 19:30
 26/35 anonim ***** válasza:
0%

:D Szerintem meg te óriási sértésnek vetted, hogy idejársz okoskodni. És milyen igazam lett. Gyereked az nincs, akkor minek szólsz hozzá olyanhoz, amiről halvány lila gőződ sincs? :D

De a biztonság kedvéért ne állalj egynél több gyereket. :D :D

2022. dec. 4. 19:36
 27/35 anonim ***** válasza:
50%
#26 Nem ártott volna elolvasni a #19,#20 kommentet, mielőtt belém álltál. De úgy látszik, rám vagy allergiás, nem baj. Amúgy itt egy gyerektelen nő a kérdező, akkor miért ne válaszolhatna, akinek szintén nincs? A te baromságaidat meg senki nem venné óriási sértésnek, mert nem ér annyit ez az egész, szerintem már a kérdező is régen megunta, mi meg ismeretlenül itt piszkáljuk egymást 😂😂😂
2022. dec. 4. 21:13
 28/35 anonim ***** válasza:
27 ne zavarjon, hogy a 20at is én írtam. Mondom, hogy olyan buta vagy, hogy öröm azt nézni. Azon pörögsz, hogy lebaromságoztam az írásod és közben nem érted meg a lényeget. Buta vagy. Ezen röhögök már a 20 válaszom óta. De még ezt se vetted észre. :D
2022. dec. 4. 21:18
 29/35 anonim ***** válasza:
35%
Idegen nő kölyke, kölyöktartás, aztán apuka két szemefénye? Szarok befelé...
2022. dec. 4. 21:39
 30/35 anonim ***** válasza:
55%

"Idegen nő kölyke"

Hat basszus aki így gondolkodik! A párod gyereke, aki ráadásul semmiről se tehet, inkább áldozata a válásnak!

Ez mindenkinek egyedi hogy el tudja e ezt fogadni vagy sem.

Ha lesz közös gyerek, ő nem fog a masik miatt háttérbe szorulni, sőt nagyobb eséllyel szorul a régebbi háttérbe, hiszen az uj van az új szerelemből.

Ezt persze neked kell felmérni, de ha jó a kapcsolatotok (paroddal is, gyerekével is), akkor szerintem nincs mitől tartani.

A sok program meghát... Attól függ mi az. Mi pl jarunk kirándulni, horgaszni, gombázni 3 gyerekkel (2 övé, 1 enyém, közös tervben), nincs ezzel gond, nekik is jó. Mondjuk ha mindig játszoház meg bábelőadás, meg hasonkóak lennének az engem is zavarna. De a közöseket lehet élvezni. Nyilván jobb lenne kettesben, de ezt el kell fogadni, a másik sem igy tervezte.

2022. dec. 5. 09:44
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!