Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyerekes elvált pasival kapcsolat? Mik az előnyök és a hátrányok?

Figyelt kérdés

2022. dec. 4. 08:38
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2022. dec. 4. 10:52
 12/35 anonim ***** válasza:
37%

A gyerek 5 eves volt mikor osszejottem az apjaval, ennek 2,5 eve. Egyaltalan nem hanyagolja el a fiat a parom, sokat van nalunk es gyerektartast is kuld rendszeresen, nem nevetseges 10-20ezreket amiket itt olvasok. Sajnos anyuka ki is hasznalja rendesen a paromat, a gyereket hasznalja vedopajzsnak, olyan dolgokkal is a paromat akarja ugrasztani, ami nem a gyerekkel kapcsolatos. Egy ideig turtem a beszolasait es a gunyos megjegyzeseit, gondoltam sertettsegbol teszi, de felvettem a kesztyut, azota visszabbvett. Amikor ujrakezdi, osszeugrok vele, aztan egy ideig beke van..aztan ugyanez a nota. Nekem mindegy, majd elfarad egyszer. Nem mindig az uj no a gonosz.

Amugy nem erzem magam masodiknak, nem szeret kevesbe mint a gyereket, ot egyertelmuen mashogy szereti, belem szerelmes. Nem ugyanaz a ketto. Tervezunk kozos gyereket is, 1-masfel ev mulva.

2022. dec. 4. 13:43
 13/35 anonim ***** válasza:
48%
Előnye? Semmi. Csak hátránya van. De ahogy írod, már benne vagy egy ilyen kapcsolatban, nem tudom, mit lehetne még erről elmondani. Nekem az a véleményem, hogy fiatal, szép lányok kerüljék az ilyet, mint a pestist. Óriási önzetlenség és megalkuvásra való képesség kell hozzá. Itt nem csak a gyerek, hanem az anyja is beláthatatlan ideig része lesz az életeteknek, és ezt nem mindenki tudja elviselni.
2022. dec. 4. 14:10
 14/35 A kérdező kommentje:
itt az ex nem zavar be semmit szerencsére
2022. dec. 4. 14:42
 15/35 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező, ha ennyire minden full idill nálatok, akkor nem értem a kérdés kiirásának okát. Valami biztosan nyomja a kis lelkedet amiért feltetted a kérdést, mi az?

Az általád eddig leírtak szerint "kaptál egy plusz gyereket", pontosabban felet, akit nem kellett megszülnöd, pelenkáznod, stb. Már benne vagy, ezt csinálod, nyilván érzed a hátrányait, bár őszintén szólva előnye nem tudom mi lehet.

2022. dec. 4. 14:58
 16/35 A kérdező kommentje:
A közös gyerek miatt is kérdezem hogy ilyen kapcsolatba érdemes e szülni, és hogy utána nem rossz e hogy az apukának ugyan úgy ott marad a család akit támogatni kell
2022. dec. 4. 15:03
 17/35 anonim ***** válasza:
0%
Ez nyilván mozaikcsalád lenne, és bizony az új meg a régi család között igencsak érdekellentét lesz. A te leendő gyereked alapból hátránnyal indul, mert az apjának már van egy másik gyereke, ezáltal neki mindenből kevesebb jut. Szóval bizony rossz, hogy ott a másik család.
2022. dec. 4. 15:21
 18/35 anonim ***** válasza:
71%

17 te elolvastad mit írtál? :D Akkora baromságot, hogy nem tudom megállni szó nélkül. Az új család és új gyerek szintén apuka gyereke lenne, miért indulna akkor hátránnyal? Talán másodikszülött gyerek mindenhol hátrányban van? Édes Istenem, ennyi birkát, aki probál okoskodni!

Kérdező te meg miért itt teszed fel ezt a kérdést?? A te párod, te ismered, ha az exfeleség semmi bajotok nincs most sem, akkor a jövőben sem hinném hogy féltékeny, vagy irigy lenne a közös gyereketekre. A párod anyagi helyzetét pedig előttem már jónéhányan probálták neked leírni, csak úgy látszik nem értetted meg.

Mire vagy kíváncsi? Támogatna-e a közös gyereketeket ugyanúgy,mint az előző kapcsolatából született gyerekét? Igen, nyilván azért vállalna még egy gyereket.

2022. dec. 4. 15:32
 19/35 anonim ***** válasza:
22%

18

Igen, de a kérdező szempomtjábol ez gázos, mivel egy idegen nő kölykére isegy a pénz, idő! Amit a KÖZÖS gyerekünk elől vesz el!

2022. dec. 4. 15:48
 20/35 anonim ***** válasza:
68%

A kérdezőnek már most gáz, mert már most egy idegen nő kölykére megy a pénz, a kölyöktartásnál, a kölyöknek szervezett programoknál, és ha jól olvastam hétközben is ott van náluk, sőt, a nyári szünet minden második hetében is ott van a kérdezőnél, így a kölyöktartáson felül is megy a pénz a kölyökre. Nem vagyok ott, a kérdező nem írta, közöskasszán vannak-e, vagy külön kasszán, hogy oldják meg ezeket anyagilag. De neki biztosan jó így is, most is.

Nekem konkrétan nem lenne kedvem minden nyár második hetében egy idegen nő kölykét nevelgetni.

Sőt igazából kíváncsi lennék, hogy anyagilag ezt most jelenleg is hogyan oldja meg a kérdező és a párja? Megy a kölyök kirándulni, apuka fizet mindenhol mindent? Vagy esetleg a kérdező is belefizet: Közöskassza, vagy külön kassza van.

2022. dec. 4. 16:13
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!