Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt úgy a pasik soha nem látják, ha egy nő csak azert próbalkozik be nála mert csak a pasi párját akarja "lenyomni"? Azaz rivalizáció csak az egész? Ezt hogy lehet megértetni egy férfi 2 bites aggyal?

Figyelt kérdés

Vannak olyan szituk amikor a nőnek alapbol nem is kell a pasi(mert barátja vam, mert szerelmes, mert nem tetszik neki stb), de ettől függetlenül teszi magát a pasinak mert egotuning mondjuk a bókok, vagy jó látni a pasi párjának a féltékeny fejét, vagy hogy ő jobb nőnek számítana a pasinak mint a saját bnöje. Azaz rivalizációs játszma csak az egész.

És amikor a pasik adják alájuk a lovat nagy naivan, mert azt hiszik amilyen hülyék, hogy tetszenek a bepróbálkozó nőnek, akkor voltaképpen a saját magukat, a kapcsolatukat, és a párjukat járatják le, a bepróbalkozó nő jön ki "győztesen" az egészből.

Na ezt a rém bonyolult gondolatmenetet hogyan lehetne rémegyszerűen átadni a naiv ostoba férfiagynak hogy megértse a játszmákat, és ne égesse magát a kapcsolatát meg a nőjét le?

(És ez mégcsak nem is korosztályfüggő. Egy 30-40 korú is ennyire hülye:()

#ostoba férfiak
2022. nov. 30. 18:50
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

1. Mindenképpen te leszel a szánalom, már bizonyítottad az 1000 másik hülye kérdéseddel.

2. A linkelt kérdéshez csak annyi közöd van, hogy azt is te írtad. Mondjuk lehet, hogy egy másik éned, ez meg nem tud róla 😂

3. A kérdésedre a választ sajnos nem tudjuk, mert nem 2 bites pasikkal járunk, hanem normálisakkal, akik nem flörtölgetnek mellettünk minden pin@val. Sajnos, te sose fogod megtudni, milyen az.

2022. nov. 30. 21:36
 22/29 A kérdező kommentje:

Nincs ezer másik kérdésem.

Nem én irtam. Az más ferfiról szól kapásból.

Nem tudjátok, csak a gykn ezeregy kérdés van nőktől, amikor forognak más nők után a pasijuk.

2022. nov. 30. 21:40
 23/29 anonim ***** válasza:
84%

#22! Igen, de basszus, téged már a válaszaidnál is felismerlek egy mondatodból, nem hogy a kérdéseidet 😂

Igen,vannak kérdések más nőktől is, de ilyen hülye, mint te, csak egy van.

2022. nov. 30. 21:43
 24/29 anonim ***** válasza:
88%

De amúgy nehogy már te megszabd ki kivel milyen okból miért flörtölgethet.

Az emberek flörtölnek, nem félre lépés, csak egy jó visszajelzés. Megtörténik, 2 perc múlva senki nem gondol rá nem hogy másik nő arra hogy jobb nálad emiatt..

Nem egy nem kettő házas ember bókolt már nekem, én, ha úgy adódott akkor vissza. Ez az embernek jól esik egy pillanatra és tovább is lépett.. vagy az elméleted szerint mindegyik feleségénél jobb vagyok és mindegyik pasi 2bites volt?

Őrült vagy, és hogy ezzel mennyire nem vagy tisztában az teljesen félelmetes.

2022. nov. 30. 21:50
 25/29 anonim ***** válasza:
100%

Velem egyszer fordult elő ilyen helyzet.

Mármint a lány nagyon jól elbeszélgetett előttem a barátommal, már elkezdte fogdosni a kezét is beszéd közben. Ráadásul ott volt az ő barátja is, társaságban toal figyelemmel hallgatta stb.

Most mit mondjak, egoizmus nélkül mondom, nem tudtam rá féltékeny lenni, a) mert magamat jobb csajnak tartottam külsőre, (ez tudom egoistának tűnik. De nem vagyok az, a lány nem volt egy szépségkirálynő, na)

B.) ott volt a párja: gondoltam csak nem előtte/előttünk fogja felszedni

C) a páromnak tudom h nem is esete/tetszik. Legalábbis rajta nem láttam jelét, o tényleg csak beszélgetett vele és ennyi.

Tehát én szó szerint lexartam, és arrébb mentem beszélgetni én is haverokkal, még csak nem is figyeltem, nem is kérdeztem utána, mert annyira nem érdekelt. :D

Nekem is akkor ez volt az érzésem, hogy mintha direkt tapizná meg csinàlná.. valóban valamiféle féltékenység vagy rivalizálást éreztem. De alapvetően nem szokott ilyen előfordulni, ezt az esetet leszámítva.

Illetve most belegondolva, egy ismerősöm van, aki szokott direkt ilyen érdekes dolgokat csinálni.. amiről lerí, hogy azt a reakciót várja hogy a pasi (pl barátom) lecsapja a labdát és flörtöljön.

Szerencsére az én párom akkor a kivétel, előttem nem megy bele ilyenekbe. Szóval igenis van értelmes férfi is, mint látható, nem mindenki gyök2 primitív ösztönlény, aki ha hozzászólónak vagy flörtölni próbálnak vele, akkor egyből belemegy a párja ellenére is.

Válaszolva pedig: én azt mondom más emberek reakció felett nincs kontrollunk, de a saját reakciónk felett igen. Ha féltékeny vagy, akkor pl simán odamennék és jobban bújnék, stb vagy jelezném, hogy mi a helyzet.

2022. nov. 30. 22:03
 26/29 A kérdező kommentje:

Köszi a valódi válaszokat.

Ilyenkor én nem tudok bújni vagy ilyesmi.

Hanem "vadászok". Ugyanis a szitukbol más pasik meg tudnak egyből menteni. Ahogy a barátom elfordul 3 másikat fogja helyből érdekelni hova nézek, hova lépek.

De ez a dolog a párom ellen megy valojában így. A nő ugyan észreveszi magát, hogy a páromból mi lesz ilyenkor:D, de nem a páromat akarnám "hergelni".a nő csak a célpont.

2022. nov. 30. 22:09
 27/29 anonim ***** válasza:

Mint írtam, az én párom nem “flörtöl vissza “velük, nem megy le nyaladzo tacsiba. Ha ezt érezném, akkor valószínűleg én is más felé néznék es nyilván van akit, érdekelne, ahogy írod is.

Szerintem ha a barátod nem veszi/venné fel ezeket a játszmákat a nőtől, (ha pl csak teszi magát bárkinek,) téged sem érdekelne annyira.

2022. nov. 30. 22:31
 28/29 anonim ***** válasza:
#3 keress egy normális pasit aki értékel annyira hogy nem kattan rá egy másik nőre amikkor veled jár.
2022. nov. 30. 23:07
 29/29 anonim ***** válasza:
100%

Édes istenem...

Próbálok empátiával, nem sajnálattal fordulni feléd, de ezt az általánosítást nem igazán értem.

Úgy beszélsz a férfiakról, mintha az összesnek az agya helyén egy péló lenne.

Így nem is igazán értem a kérdést, mert ha van egy konkrét elméleted, úgy se lehet meggyőzni az ellenkezőjéről.

Amúgy meg, én úgy veszem le az írásodból, hogy elég önbizalmad van. Akkor hogy lehetne veled egyáltalán rivalizálni? Velem egyáltalán nem lehet rivalizálni, mert többre tartom magam annál hogy egy idegen nővel játszmázzak, kinek van arra ideje, illetve elmúltam már 30-éves a francnak van ehhez kedve.

Tisztában vagyok az értékeimmel, ahogy a férjem is, a kérdésben leírt férfi gondolkozást ő mellőzi, ha egy nő esetleg flörtöl vele, ő azt észreveszi, de nem viszonozza. Úriember mondjára kedves marad, de távolságtartó. Így nem is kell bele mennem játszmákba, ahogy a férjem se megy ebbe bele, illetve az a nő aki flörtölni szeretne, se érzi magát megalázva, ami furcsa de nekem fontos hogy ne alázzunk meg másokat.

Miért nem választasz olyan férfit magad mellé, aki értelmes? Mármint, lehet a párod is értelmes, viszont a leírásod alapján te nem tartod annak.

2022. dec. 1. 11:39
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!