Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt úgy a pasik soha nem látják, ha egy nő csak azert próbalkozik be nála mert csak a pasi párját akarja "lenyomni"? Azaz rivalizáció csak az egész? Ezt hogy lehet megértetni egy férfi 2 bites aggyal?

Figyelt kérdés

Vannak olyan szituk amikor a nőnek alapbol nem is kell a pasi(mert barátja vam, mert szerelmes, mert nem tetszik neki stb), de ettől függetlenül teszi magát a pasinak mert egotuning mondjuk a bókok, vagy jó látni a pasi párjának a féltékeny fejét, vagy hogy ő jobb nőnek számítana a pasinak mint a saját bnöje. Azaz rivalizációs játszma csak az egész.

És amikor a pasik adják alájuk a lovat nagy naivan, mert azt hiszik amilyen hülyék, hogy tetszenek a bepróbálkozó nőnek, akkor voltaképpen a saját magukat, a kapcsolatukat, és a párjukat járatják le, a bepróbalkozó nő jön ki "győztesen" az egészből.

Na ezt a rém bonyolult gondolatmenetet hogyan lehetne rémegyszerűen átadni a naiv ostoba férfiagynak hogy megértse a játszmákat, és ne égesse magát a kapcsolatát meg a nőjét le?

(És ez mégcsak nem is korosztályfüggő. Egy 30-40 korú is ennyire hülye:()

#ostoba férfiak
2022. nov. 30. 18:50
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
95%

Meglátásom szerint te vagy a hülye, hogy ilyeneken gondolkozol.

Gondolom az a gond, hogy nem döntött meg egy pasi aki bejött és esetleg még barátnője is volt, aki még lehet jobban is nézett ki mint te.

2022. nov. 30. 19:54
 12/29 anonim ***** válasza:
94%
Mindegy,pazarold csak az idődet, megéri
2022. nov. 30. 19:55
 13/29 anonim ***** válasza:
93%

Ha ilyen helyzetben találnám magam, akkor jelezném a férjemnek, hogy zavar a helyzet és megkérném, hogy ignorálja a nőt.

Egyszer voltam féltékeny 8 év alatt egy lányra, akit a férjem a tesójával akart összehozni, de megnyugtatott és többet nem találkozott vele, miután a közös nyaralás véget ért (addig nem szóltam róla, hogy zavar).

2022. nov. 30. 19:58
 14/29 Noren1989 ***** válasza:
74%
Kérném a Felicitaaaa című szàmot Andràsnak!
2022. nov. 30. 20:11
 15/29 A kérdező kommentje:

Ezt próbálnám. Kérni. Azért a kérdés hogyan kérjem hogy valóra is váltsa, hogyan fogná ezt fel egy férfi?

Első válasz. A sehogy. Az elég találó is.

Sok férfit az sem érdekel ha csak pénzért kedves egy nő.

Mit számít akkor hogy csak rivalizációbol az vagy sem.

A lényeg csak, hogy nyomul egy nő, ami nekik gondolom egotuning, bejön. És mit számít minek nyomul. A flört csak a lényeg.

De az egészet én szívom meg.

Nem empátiára szeretnék hatni hogy sajnálatból ne vegye a lapot egy másiknak. Vagy a rám valo szánalomból.

Hanem lássa már azt hogy belőle is hülyét is csinálnak.

2022. nov. 30. 20:31
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

Erre a problémára javaslom D tervként a frontin-vodka kombót.

(Ezért szeretem a gyakorit. A pápuák között sem látni ennyi egzotikumot.)

2022. nov. 30. 20:46
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

Szerintem kezeltesd magad! Megoldaná több problémát is.

2022. nov. 30. 21:02
 18/29 A kérdező kommentje:

Kezeltesd te.

Köze nincs a linknek a kérdésemhez.

Majd fifyelmesen olvasom a sok másik kérdést mikor itt sírnak mások, hogy a pasijuk forog a lányok után. Ott ugye más lehet a helyzet, mert azok hűtlenek is lehetnek(?),de sok nőt érint a dolog szerintem.

És jó lenne recept erre.

2022. nov. 30. 21:11
 19/29 anonim ***** válasza:
81%
Ilyen beteg egy nőt 🤦🏽‍♀️ honnan van ennyi szabadidőd?
2022. nov. 30. 21:18
 20/29 A kérdező kommentje:

Trollok. Kérdés lezárva.

Remélem összefutok pár pasival innen. Csak tanulni a nőjüktől ők hogyan reagálnak. Hátsószándék nélkül.

2022. nov. 30. 21:27
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!