Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt úgy a pasik soha nem látják, ha egy nő csak azert próbalkozik be nála mert csak a pasi párját akarja "lenyomni"? Azaz rivalizáció csak az egész? Ezt hogy lehet megértetni egy férfi 2 bites aggyal?
Vannak olyan szituk amikor a nőnek alapbol nem is kell a pasi(mert barátja vam, mert szerelmes, mert nem tetszik neki stb), de ettől függetlenül teszi magát a pasinak mert egotuning mondjuk a bókok, vagy jó látni a pasi párjának a féltékeny fejét, vagy hogy ő jobb nőnek számítana a pasinak mint a saját bnöje. Azaz rivalizációs játszma csak az egész.
És amikor a pasik adják alájuk a lovat nagy naivan, mert azt hiszik amilyen hülyék, hogy tetszenek a bepróbálkozó nőnek, akkor voltaképpen a saját magukat, a kapcsolatukat, és a párjukat járatják le, a bepróbalkozó nő jön ki "győztesen" az egészből.
Na ezt a rém bonyolult gondolatmenetet hogyan lehetne rémegyszerűen átadni a naiv ostoba férfiagynak hogy megértse a játszmákat, és ne égesse magát a kapcsolatát meg a nőjét le?
(És ez mégcsak nem is korosztályfüggő. Egy 30-40 korú is ennyire hülye:()
Akkor ha maradnak ekkora hülyék.
Nézzük a B tervet.
Hogy lehet jól kijönni olyan szitukból barátnöként, mikor egy másik (sokesetben rondább rosszabb)nő akinek nem is kell a pasi, de sikeresen egotuningol mert csorog rá az idiota pasi nyála?
Mert pl vissza tudnám adni, hogy neki állok flörtölni a nő barátjával fétjével viszonzásul(C terv), de ebbe nem akarok energiát pocsékolni. Hogy a ratyi barátjukra/férfükre nyomuljak hogy visszaadjam.
Szinte mindegyik pasi beveszi es belemegy az ilyen játszmákba ostobán. Egy idősebb jmis simán verhető. Úgy lehet velük szórakozni mintba fogyatékosak lennének.
De az a része már engem is érint mikor másik nő gúnymosolyog rajtam. Nem én akarok lenni a szánalom.
lehet én vagyok a hülye, de ezt nem bírom felfogni, ez egy általánosítás akar lenni, hogy minden férfi képes lenne otthagyni a barátnőjét egy másik nő miatt, akinek igazából nem is kell?
mert ha igen, akkor ez hülyeség ahogy van, biztos van akire igaz, de én személy szerint hülye lennék otthagyni a barátnőm amiatt, mert egy másik csaj úgy tesz, mintha bejönnék neki
Nem otthagyásrol van szo.
Hanem ilyen egotuningolasokrol jatszmákrol.
Pont azok ilyenek. Akik fogják a jeleket ertenek a nőkhöz, van érettség is vmilyen szinten.
Az incelek pl azt se vennék észre ha nekik vetkozne le egy nő. Oda se néznének. Vagy a helyzettel se tudnának mit kezdeni.
Vannak ezek a vaklegyek is. Akik nem fogják a flörtjeleket sem.
Ezekkel tényleg nem lehetne játszmázni. Mert ülnek bárgyún a nőjük mellett és lehet azt sem tudják milyen nap van. Igazi megbízhatók.
De sokan nem ilyenekkel járnak. Es a másik réteg aki valamennyire talpraesettebb, és autoradarozza ha egy nő nyomul, az meg is változik. Es nem ül bárgyún.
Hanem mit csinál? Becsicskul.:(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!