Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jelenleg úgy érzem, nem tudok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jelenleg úgy érzem, nem tudok vele együtt élni, velem van a baj?

Figyelt kérdés

A férjemről van szó. Egy ideje minden rendben volt közöttünk, aztán kb 1-2 hónapja úgy érzem, nem tudom elviselni. Állandóan ideges és rajtam vezeti le, úgy érzem zsarol érzelmileg, passzív agresszív velem. Nem tudja megmondani, hogy miért. Régebben is volt ilyen, de mostanában nem. Amúgy soha nem üt meg, nem nagyon kiabál velem, ezért nehéz szavakba önteni, hogy miért érzem végtelenül megalázónak, amit csinál. De pl. ha nincs kedvem a szexhez, akkor büntet miatta, olyanokat mond, hogy ő miattam szomorú és majd egyszer megunja ezt "egyikünk" stb.(hetente 3-4szer szexelünk) Ha valamit elfelejtek vagy rosszul csinálok, akkor megjegyzéseket tesz rám. Semmi csúnyát, de mégis folyamatosan beleszövi mindenbe, hogy én mit csináltam rosszul

Apróságok ezek, de így telnek a mindennapok. Tegnap is pl. nagyon fájt a derekam, de ez volt a kisebb gondom, ugyanis eddigi életem legrosszabb hírét kaptam(egy számomra nagyon fontos személyt már nem tudnak megmenteni...). Este nem volt kedvem szexhez, erre jött megint az érzelmi zsarolás, hogy "Hát nem örülök neki, de nem haragszom rád. Megyek kiverem". És hirtelen felugott és ott hagyott. Egyébként 2 napja volt szex, nem két hete vagy ilyesmi. Gyerekeink is vannak, ezért nem akarok elválni, már felépítettünk egy életet együtt, anyagilag is, ami ugye menne a levesbe. De nem tudom már ezt elviselni. Velem van a baj? Én vagyok érzékenyebb a nehézségek miatt? Vagy érthető, hogy így érzek?

2022. nov. 25. 09:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
91%

Az a fő kérdés számomra, hogy 'csak' 1,2 hónapja ilyen tapló, vagy voltak már rá jelek azelőtt is.

Lehet valami nagyon nyomassza, vagy a munka, vagy hogy a szex és a kapcsolat nem működik.

Persze meg kellene neki értenie, hogy nem mindig van kedved szexhez, főleg ha rossz hírt kaptál ezt alairom.

Viszont lehet úgy gondolja a szexxel megoldodnak a problémák és persze levezeti a felgyullemlett feszültséget, másképp nem tudja, mert érzelmileg, értelmileg nincs a toppon (vagy alapból ilyen).

Lehet jó lenne párterápia, pszichológus mindkettőtöknek.

Ha eddig jól ment minden én adnék esélyt de csak úgy, hogy ő is hajlandó a változásra.

Viszont ha ő neki úgy jó ahogy van akkor azt ajánlom, amit a #3-as írt.

2022. nov. 25. 12:13
 12/15 A kérdező kommentje:
Korábban is volt ilyen időszak, ennél rosszabb is, csak aztán jött egy sokkal jobb és elhittem, hogy mostantól mindig olyan lesz.
2022. nov. 25. 12:31
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Akkor tényleg azon légy, hogy válj el tőle minél hamarabb.
2022. nov. 25. 12:34
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Az exem akkor viselkedett így velem, amikor megcsalt. Utólag tudtam meg, hogy szeretője van. Ezért volt mindig beindulva, meg ezért kereste az okot, hogy kötekedni tudjon. Ezzel igazolta magát, hogy jogosan csal meg, mert megérdemlem.
2022. nov. 25. 17:11
 15/15 anonim ***** válasza:
73%
Bántalmazó kapcsolatban élsz. :(
2022. nov. 25. 23:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!