Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg akkora nő gyűlölő lennék az miatt mert azt mondtam a barátnőmnek hogy szeretném majd ha a jövőben nekem főzne?
Külön élünk én dolgozok már javában (24 ő 20) ő még sulizik. 2 éve együtt vagyunk már. Megmelítettem neki célzásként hogy szeretném ha a közeljövőben majd nekem főzne a konyhában valamit miután hazaérek a melobol az ő kosztját egyem. Ezzel igazából arra céloztam hogy szeretném feleségül venni őt és azt hogy össze is költözzünk majd.
Ő meg betámadott hogy mekkora ny.morék vagyok mert ő senkinek nem fog főzni meg a konyhában robotolni meg hogy mennyire sértő dolgot mondtam ezzel. Tényleg így van? En nem annak szántam :/
Imádom ilyenkor ezt a sértődöttséget meg ezt a szánalmas szöveget, hogy jaaaj az ilyen nők így meg úgy.
Drágám, az "ilyen nőknek" nem eletszukseglet egy férfi egyrészt, másrészt megértem, hogy rossz érzés az, hogy nem csicskulnak be de hidd el még mindig jobban érzik magukat a bőrükben mint a házicselédek az 50-es evekbol 😘
"Ha egy egész generáció lázad valami ellen,"
GenerációK!
77. Te tényleg ennyire nemtudod értelmezni amit írok amúgy?
Ki mondta hogy a nők feladata?
Csak a saját hülyeségeteket szajkózzátok basszus.
Sehol nem írtam azt és nem is gondolom hogy csak a nő dolga lenne;én sem vagyok ezen az elven.
Én azt ecsetelem hogy egy normális párkapcsolatban ez kompromisszumon alapszik és azon hogy egyáltalán milyen férfit talál magának valaki.
Nyilván ha egy lusta dög akinek elvárásai vannak de nem ad cserébe semmi támaszt(lelki,szellemi,fizikai),akkor ez nem lesz hosszúéletű dolog.
#86 itt ez a kérdező (és kommentelők egy részéről) ez elvárás. De te is írod, hogy kompromisszum kérdése, de ha nem csinálja, akkor lusta dög.
És hol írta bárki, hogy nem ad cserébe semmilyen támaszt? Ezt meg te költöd hozzá 😂 vagy csak a konyhából meg az ágyból tud egy nő támaszt adni? Hagyjuk már. Miért a nő az, akinek automatikusan ez a szerep jár? A nők nem dolgoznak (vagy adott esetben tanulnak)? Akkor meg?
Milyen szerep jár automatikusan?
Az hogy mindenki tegyen bele valamit egy kapcsolatba? Mit szeretnétek? Már komolyan nem értem.
Nekik lehet hogy elvárás,egyszerűen nem kell összejönni ilyen pasival.
Jézusom döntsétek már el mit akartok.. 😀 össze-vissza megy mindenkinek a lepontozás,már azt sem tudjátok mivel érveljetek..létezik más vélemény forma is a tiéteken kívül is.Na ezért sz*r nőkkel vitatkozni és már csak barátkozni is. Ez a generáció nagyon el van tévedve,nem ti sz*rtátok a spanyol viaszt.
* * * Előre szólok, nem olvastam el a kommentháborút. * * *
Ha együtt élnétek, kifejezetten elítélném a lány reakcióját, de egy kicsit így is túlzásnak érzem.
Nem volt szerencsés, ahogy fogalmaztál (finoman szólva), és nem is erre céloztál, de ha együtt éltek majd, a házimunkát is el kell osztani. Mi baja a lánynak a főzéssel? Vagy elvárná, hogy az egyenlőség jegyében te csinálj mindent? Esetleg csak eléldegéljetek ketten egymás mellett, mint két lakótárs, amúgy meg mindenki külön főz magának, külön mos, takarít, stb? Vagy mégis mi a terv? Pár napig hagynám gondolkodni, aztán diplomatikusan, de mégis komolyan elbeszélgetnék vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!