Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg akkora nő gyűlölő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg akkora nő gyűlölő lennék az miatt mert azt mondtam a barátnőmnek hogy szeretném majd ha a jövőben nekem főzne?

Figyelt kérdés

Külön élünk én dolgozok már javában (24 ő 20) ő még sulizik. 2 éve együtt vagyunk már. Megmelítettem neki célzásként hogy szeretném ha a közeljövőben majd nekem főzne a konyhában valamit miután hazaérek a melobol az ő kosztját egyem. Ezzel igazából arra céloztam hogy szeretném feleségül venni őt és azt hogy össze is költözzünk majd.

Ő meg betámadott hogy mekkora ny.morék vagyok mert ő senkinek nem fog főzni meg a konyhában robotolni meg hogy mennyire sértő dolgot mondtam ezzel. Tényleg így van? En nem annak szántam :/

2022. nov. 12. 07:05
 31/91 anonim ***** válasza:
94%

"meg meglehet sertodni azt lehet menni. Ezt elmondtam neki is."

Remélem, azóta kibszott a pitsába.

2022. nov. 12. 15:58
 32/91 anonim ***** válasza:
91%

" de ha hazaerek a munkabol legalabb dobjon ossze valamit. "

Ő si hazaér a munkából. Minimum dobj össze neki valamit.

Ekkor hímsoviniszta fszfejet a fiatal korosztályban még nem láttam. Erős a gyanúm, hogy valami kivénhedt incel vagy.

2022. nov. 12. 16:00
 33/91 anonim ***** válasza:
14%

Keresztet lehet vetni a mai nőkre. Kicsit átmentetek már önzőbe.Jéééézusom, de örülök neki hogy nem most kell szenvednem ezektől az önérzetes, maximálisan önmaguknak élő... nem is tudom, nőnek sem nevezném ezeket az embereket.

Szóval a tökéletes kapcsolat számotokra a hétvégi szexpartnerség valami dögös hapsival! Nincs ezzel baj, de akkor ne keverjétek már az egészséges párkapcsolatokat meg házasságokat a ti önző életszemléletetekkel!

Talán pont azért találtok igénytelen őnző pasikat, mert ti is ugyanolyanok vagytok? Pedig egyszerű lenne a dolog: Ismerkedsz egy pasival. Nem dugsz és nem költözöl vele össze addig, ameddig nem bizonyította hogy férfi. Ezzel szemben ti 5 perc alatt szét dugatjátok magatokat, kinyaljátok az álompasinak gondolt barom s*ggét, majd sértődötten ráhúzzátok a komplett férfitársadalomra hogy hulladék. Ott b*sszátok el a dolgot, hogy halvány lila fingotok sincs mit is jelent az ismerkedés és az udvarlás! Nem ti tehettek róla, ezt globálisan erőltették rá az emberekre. Ugyanis ismerkedés és udvarlás időszakában kellene megismerni a másik marginális tulajdonságait. Viszont ti egyből már össze akartok költözni, meg a második randin lefeküdni egy, gyakorlatilag ismeretlen pasival. Nyugi, a pasikat sem kell félteni, ismerik ők is a házszámot, naná hogy siettetik a dugást. Aztán miről szól az egész? Dugás és kényelem. Majd ezek után TI csodálkoztok rá, hogy a pasi egyre többet akar! :D Már az elején kiválasztottátok a full idiótát! Eleve mit vártatok? Egy kapcsolat a kölcsönösségen múlik, de ti már most kijelentitek, hogy egy férfi semmit sem érdemel. Ezek után én mint normális férfi érdeklődnék még utánad? Ugyan már! A normális nő mint kategória nem nálatok kezdődik, de ti áraztátok be magatokat. Ezek után nem lepődöm meg, ha a pasik csak dugni akarnak titeket.

Kérdezzetek már meg okos, értelmes, érző nőket is, hogy mikor esett le a gyűrű az újjukról, ha a férjének főzött valamit? Jajjj, ő is dolgozik! Na és akkor mi van? A férfi is dolgozik, ő meg majd mást csinál meg! Ez így működik normáliséknál!

2022. nov. 12. 16:31
 34/91 anonim ***** válasza:
80%
#34 itt nem arról van szó, hogy nem “kedveskednek”, hanem ha mindkét fél dolgozik. Miért kell az egyiknek kiszolgálnia a másikat otthon? Miért elvárás, hogy egésznapos munka után az egyik fél még robotoljon, mert a másik “fáradt” ugyanannyi munka után? Vagy menjen váltásban? Egyik nap a nő főz, másik nap a pasi? Ez hogy tetszene?
2022. nov. 12. 16:39
 35/91 anonim ***** válasza:
11%
Hàt az ilyen lusta, lázadó éretlen csitrivel szakitanék azonnal...f
2022. nov. 12. 16:45
 36/91 anonim ***** válasza:
89%

33

Miért lenne önző? Az a férfi önző, aki elvárja, hogy kiszolgálják.

2022. nov. 12. 16:48
 37/91 anonim ***** válasza:
14%

#34: Egy apró kérés volt. Ennyi. Általában az emberek nap, mint nap kérnek 1-1 dolgot, csak ti vagytok olyan betegek, hogy ebbe nőgyűlöletet láttok bele.

És továbbra sem sikerült összehoznotok, hogy az előző oldalon lévő válaszom miért került lepontozásra... Gyakorlatilag naponta lejáratjátok magatokat a legnagyobb önbizalommal.

2022. nov. 12. 16:50
 38/91 anonim ***** válasza:
85%

35

nyugi, össze se jönnének egy ilyen hímsovi barommal.

2022. nov. 12. 16:50
 39/91 anonim ***** válasza:
16%
Ha ennyit keresel rúgd ki az ilyen nőt 100 különbet talàlsz akit eltarthatsz és minden kivànsàgod lesni fogja, tudom mert nem egy nő van aki bàrmit megtenne egy ilyen ffinak.
2022. nov. 12. 16:51
 40/91 anonim ***** válasza:
90%

39

Külföldön él. Egy helyi nő körberöhögné, főleg, hogy Európa egyik leghímvoniszisztább országából jött, és ezt szépen hozza is.

2022. nov. 12. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!