Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg akkora nő gyűlölő lennék az miatt mert azt mondtam a barátnőmnek hogy szeretném majd ha a jövőben nekem főzne?
Figyelt kérdés
Külön élünk én dolgozok már javában (24 ő 20) ő még sulizik. 2 éve együtt vagyunk már. Megmelítettem neki célzásként hogy szeretném ha a közeljövőben majd nekem főzne a konyhában valamit miután hazaérek a melobol az ő kosztját egyem. Ezzel igazából arra céloztam hogy szeretném feleségül venni őt és azt hogy össze is költözzünk majd.
Ő meg betámadott hogy mekkora ny.morék vagyok mert ő senkinek nem fog főzni meg a konyhában robotolni meg hogy mennyire sértő dolgot mondtam ezzel. Tényleg így van? En nem annak szántam :/
2022. nov. 12. 07:05
51/91 anonim válasza:
50 A kérdésben ugyan nem írta, de később kifejtette. A felesége dolgozhat, ha akar, de a kiszolgálást elvárja. Bár szerintem kamu.
52/91 A kérdező kommentje:
50-es koszonom szepen vegre valaki aki el is olvasta es ÉRTELMEZNI is tudta azt amit kerdeztem.
2022. nov. 12. 18:22
53/91 A kérdező kommentje:
52-es sehol se irtam hogy elvarnam. Hidd azt hogy kamu. Minden az szerintetek ami nem illik bele a rozsaszin vilagotokba. Szanalmas
2022. nov. 12. 18:23
54/91 anonim válasza:
Egy “kedves rendes”, nőket tisztelő jófiú kommentjét olvashatták hölgyeim és uraim az 51-es hozzászólásban. De ő nem nőgyűlölő, neeeeeeeem.
55/91 anonim válasza:
40 felett vagyok, de egy kezemen meg tudom számolni hogy hányszor főztem èletemben. Nálunk a fèrjem főz, ne várd el ezt egy húszèvestől.Ugyanannyit keresünk, és felosztjk a házi munkát egymás közt.
56/91 anonim válasza:
Oké, töröltek valami választ, de #54 kire gondolsz?
57/91 anonim válasza:
Te magad írtad kérdező, hogy azt várod, hogy munka után étellel várjon. Majd kifejtetted, hogy dolgoznia sem kell, de ha annyira akar, akkor megteheti. GOndolom, jó alaposan a munkáját is lenéznéd, és valami hobby projektnek tekintenéd a te "komoly" munkád mellett, ami után elbvárt a főtt kaja prezentálása.
58/91 A kérdező kommentje:
Nem. Én téged nézlek le meet értelmetlen hülyeségeket írsz. Ment a lepontozás meg a report is
2022. nov. 12. 18:44
59/91 anonim válasza:
Amúgy mielőtt ez az igen félreérthető lánykérés megtörtént beszéltetek a közös jövőtökről, hogy ki mit szeretne, hogy gondolja, milyen tervei vannak? Ja, minek is! Hiszen már egymagad eldöntötted milyen életet szánsz neki.
60/91 anonim válasza:
#56 a kérdező kommentjére, törölték, mert szerinte minden nő utolsó r*banc, aki nem akarja szolgálni a pasit, és nem tekinti ezt “kedveskedésnek”.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!