Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg akkora nő gyűlölő lennék az miatt mert azt mondtam a barátnőmnek hogy szeretném majd ha a jövőben nekem főzne?
Külön élünk én dolgozok már javában (24 ő 20) ő még sulizik. 2 éve együtt vagyunk már. Megmelítettem neki célzásként hogy szeretném ha a közeljövőben majd nekem főzne a konyhában valamit miután hazaérek a melobol az ő kosztját egyem. Ezzel igazából arra céloztam hogy szeretném feleségül venni őt és azt hogy össze is költözzünk majd.
Ő meg betámadott hogy mekkora ny.morék vagyok mert ő senkinek nem fog főzni meg a konyhában robotolni meg hogy mennyire sértő dolgot mondtam ezzel. Tényleg így van? En nem annak szántam :/
Na, én férj vagyok, kb. a háztartás teljes spektrumát viszem. Több állásban dolgozok. Még sem sírok hogy nehogy már! El vagytok ti tévedve! Önzők vagytok, csak és kizárólag a saját magatok javát nézitek. Egy párkapcsolatnak a szeretetről kellene szólni, nem arról hogy ti előre eldöntitek hogy mit kell egy nőnek csinálnia! Aztán csak pislogtok amikor a férfiakat csak a szex érdekli. Mi érdeklej még őket? Ti aztán semmit sem akartok ,mert hát egy vér feminista nőnek gyalázat és sértés, hogy a kisújját megmozdítsa egy férfi miatt. A vér feministák meg lelki beteg nők, akiket az apjuk molesztált, majd ezt a rossz mintát ráhúzzák a komplett férfi társadalomra.
Én vagyok az vér feminista te gyomnövény, aki felvisz a harmadikra egy sütőt, beköti azt, programoz, autót szerel, gyereket nevel, főz, gondoz, dolgozik stb. Életképes. Mond ez a szó valamit? Te meg már megtaláltad a menstruáló szobapincsi barátodat, jobb lenne ha csendben maradnál, nem a feszkót szítod állandóan. Hogy a te életed egy romhalmazra épült, arról sem a férfiak tehetnek, hanem az a szerencsétlen anyád, aki ilyen haszontalan alkesz családverő pasit választott. Nagy hiba az általánosítás, de te is e két kezed tennéd össze, ha csak a fele olyan lenne a menstruáló barátod mint én. Mert én a jég hátán is megélek, meg az én családom anyagi és érzelmi biztonságban van. Hitler és a hozzá hasonló aberrált barmok is a saját frusztrációikat húzták rá a világra, te is jó úton haladsz!
Én nőként szívesen főzök a páromnak, de mikor olyan műszakban vagyok hogy én dolgozok tovább akkor az ő ujjarol se esik le az aranygyuru, megfogja a fakanalat és főz nekem.
Igen, férfiként nekiall főzni és meleg étellel várja a nőt haza.
Döbbenet, mi?
Ha én végzek hamarabb akkor pedig én.
Mindketten szívesen csináljuk a masikert, azért mert egyikonk sem várja el.
De az olyan nyomorekok akik azt hiszik csak az egyik fél dolga sokszor fognak még pofára esni..
16. Oké, pont ezért mondtam azt, hogy ki mit akar belelátni a kérdésbe. Én azt láttam hogy apám segített az anyámnak. Én segítek a feleségemnek, gyakorlatilag a mai elvárható szint felett.
Ezzel párhuzamosan rengeteg nő választ magának oltári szélhámos bunkó lusta pasit. A kérdésem annyi, hogy miért teszik? Pedig ők is 80-90%-ot kapnak a gyk-n, mégis életképtelenek. Valószínűleg azért, mert nekik meg ez volt a férfi minta amit otthon látott. Sőt, 1000% hogy rendes, céltudatos, segítőkész férfivel meg nem tudnának mit kezdeni. Én ezért is mondom azt, hogy nem kell se a nőket, se a férfiakat szidni, mindenki olyat választ, amilyet otthon látott. A szolgalelkű nők azt látták, hogy anyu kiszolgálja az alkesz apucit. 99% hogy az ő férje vagy pasija pontosan olyan lesz mint apu. Vagy mivel látták anyut szenvedni, ezért férfigyűlölők lesznek, ugyanis a gyűlöletüket pontosan a férfiak testesítik meg.
Akiben ez a fajta gyűlölet ég, az mentálisan/érzelmileg beteg, még ha ezt nem is ismeri be. Ezzel a viselkedésével meg taszítani fogja a normális férfiakat/nőket, tehát a végén vagy egyedül marad, vagy szintén egy mentálisan/érzelmileg beteg emberrel fog együtt élni.
Pontosan ezért nehéz a párválasztás, mert első blikkre lehet hogy normálisnak tűnik a másik, de ki fog derülni a defekt.
Én mindenkinek mondom, hogy nézze meg a családját a párjának. Nagy valószínűséggel pontosan olyan lesz neki is. Sajnos ha van két családmodell, akkor az a rosszabbikhoz fog húzni. Meg lehet ezen is sértődni, az élet már évszázadok óta bizonyította. Huszonévesen lehet azt bizonygatni hogy az ő családja majd bizony szuper lesz! Mégis mitől? A benne élő gyűlölettől?
Az ilyen kérdésekkel lehet akár 90%-osnak is lenni! Mert ha értelmes módon, összetett mondatokban kifejted a válaszod, az le lesz pontozva. Ez egy buta troll fórum, az értelmi szintje mélyen az átlag alatt, de az átlag is a béka s*gge alatt van. Itt 90%-osnak lenni inkább ciki mint dicsőség!
Mi is kell hozzá? Nem kell hozzá korrekt válaszokat adni, nem kell hozzá még helyesírás sem. Dicsőítsd a nőket, fikázd a férfiakat. Ennyi a kulcs! Ma lesz a napja hogy csinálok egy második reget, ahol nőnek adom ki magam, fikázom a férfiakat, a nőket védem. Egy mondatos válaszokat fogok adni. Ezekről csinálok képernyőmentéseket, mert látom a gyk népét a tények nem érdeklik, csak hogy a férfiakat lehessen b*sztatni meg lehúzni. Csinálok már egy fél éves kísérletet, majd egy posztot az egész jelenségről, fotókkal illusztrálva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!