Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg akkora nő gyűlölő lennék az miatt mert azt mondtam a barátnőmnek hogy szeretném majd ha a jövőben nekem főzne?
Külön élünk én dolgozok már javában (24 ő 20) ő még sulizik. 2 éve együtt vagyunk már. Megmelítettem neki célzásként hogy szeretném ha a közeljövőben majd nekem főzne a konyhában valamit miután hazaérek a melobol az ő kosztját egyem. Ezzel igazából arra céloztam hogy szeretném feleségül venni őt és azt hogy össze is költözzünk majd.
Ő meg betámadott hogy mekkora ny.morék vagyok mert ő senkinek nem fog főzni meg a konyhában robotolni meg hogy mennyire sértő dolgot mondtam ezzel. Tényleg így van? En nem annak szántam :/
Kérdező! Nem mindenki arra vágyik, hogy a te kétmilliódból éljen! Ki**tul kiszolgáltatott helyzet! Nekem kell tudnom eltartani magam és képes is vagyok rá és ez esik jól. És a pasi is legyen képes az önállóságra. A kapcsolat megromolhat, a férfi elhagyhat, hát hány házasság végződik válással? Akinek kicsi esze is van, nem fog egy másik embertől függni 100-%osan.
Az meg csak a te vágyad, hogy a nő szórakozzon a pénzeden, ne vágyjon többre, ne dolgozzon, ne legyen saját egzisztenciája, ne teremtsen magának biztonságot, hogy 100%-ban tőled függjön, mert ennyi az önbizalmad. Ezt képzeled a nőről, de minden szavadból árad ez a nagy lenézés, azt hiszed hogy mi valami lakáskellékek vagyunk, akik csak lábat lógatni akarnak meg téged kiszolgálni, te meg cserébe benyújtod az elvárásaidat.
Fogalmad sincs róla mi az a szeretetet, tisztelet, egymás támogatása önmegvalósításban, szakmailag.... Minden nőt 2 méter műkörömmel képzelsz el?? Még a körmöm se festem és nem kérném a pasim hogy az ő pénzéből szépítkezzek, van sajátom.
Ezeket az otthoni feladatokat meg el lehet osztani egymás között, és meg is lehet beszélni normálisan, nem hisztizni egy mondaton.
"Mi ferfiak dolgozunk megveszunk mindent megadunk mindent azert hogy a no boldon legyen erre akkora prud picsak leteznek hogy vegig van sertodve ha annyit ker hogy fozzon meg neki. Tipikus plaza picsak basz.ni tudtok ezerrel de 1 vajas kenyeret is keptelenek vagytok megkenni mert nehogy mar a mukormotok leesen a kezetekrol"
Az a baj, hogy te azt hiszed, pénzen adsz meg mindent, de a boldog kapcsolathoz ez édes kevés, közben a jellemed... ehh fájadalmas. Sajnálom a csajt ha adja magát ehhez. De hát.... rengetek hasonló fájdalmas eset van :(
Itt a nők aztán nagyon túlreagálták ezt. 😀
Kérdező,egy 20 éves csajtól ne várj el ilyeneket mert amint látod,az a vége hogy egy szexista bunkó vagy. Én megértettem hogy mire gondolsz.
28/N
66
És a pasi főz hétvégén? Ha nem, akkor felejtős.
szerencsetlenek egy főzeléket nem tudnak megfőzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!